V periodi

Uutiset

Kemian tekniikan talon pääaulan ovista kulku sähköisillä kulkukorteilla tai HSL:n matkakortilla 23.4. alkaen

Kulku Kemian tekniikan korkeakoulun pääaulan tiloista rakennuksen muihin osiin siirtyy sähköisen lukituksen taakse talon aukioloaikoina.  Aalto-yliopiston opiskelijat pääsevät kulkemaan kemian aulan sähköovista HSL-kortilla, joka on rekisteröitävä ensin. HSL-kortti on rekisteröitävä https://idcard.aalto.fi-palvelussa. Henkilökunta pääsee kulkemaan ovista sähköisillä kulkukorteilla. Idcard asioissa yhteydenotot: servicedesk@aalto.fi

Muistutuksena: Opiskelijoiden palkitseminen nopeasta valmistumisesta

Koulu haluaa palkita stipendillä opiskelijat, jotka valmistuvat tavoiteajassa. Stipendin saa seuraavissa tapauksissa:

Opiskelijat, jotka on hyväksytty Kemian tekniikan korkeakouluun suorittamaan alempaa ja ylempää korkeakoulututkintoa:

• kandidaattistipendin saa, kun kaikki opinnot (180 op) on suoritettu ja hakemus valmistumisesta jätetty kolmessa vuodessa
  • DI-stipendin saa, kun kaikki opinnot (180 op + 120 op) on suoritettu ja hakemus DI:ksi valmistumisesta on jätetty viidessä vuodessa

Opiskelijat, jotka on hyväksytty Kemian tekniikan korkeakouluun suorittamaan ylempää korkeakoulututkintoa:

• DI-stipendin saa, kun kaikki opinnot (120 op) on suoritettu ja hakemus DI:ksi valmistumisesta on jätetty kahdessa vuodessa

Tapahtumat ja haut

Täydennyshaku: jatkaminen DI-ohjelmassa

Mikäli et huomannut hakea alkukevään 2018 haussa jatkamista DI-ohjelmassa ja opintosi ovat kuitenkin siinä vaiheessa, että sinun kannattaisi ja haluat aloittaa opintosi DI-ohjelmassa syksyllä 2018, voit hakea jatkamista ns. täydennyshaussa. Täydennyshaun kautta opiskelijat voivat jatkaa DI-ohjelman pääaineisiin perustellusta syystä ja mikäli haetussa pääaineessa on tilaa. Hakuaika päättyy 4.6.2018.

Hakemuslomake ja lisätietoa valintakriteereistä

Vinkkejä ja ohjeita

Kandiseminaarin suorittaminen kesällä

Tekniikan alan yhteinen kesäkandiseminaari järjestetään 15.5.-31.8.2018. Ilmoittautuminen on auki Oodissa koodilla JOIN.kand 16.5.2018 asti. Ilmoittauduthan oman pääaineesi mukaiseen ryhmään.

CHEMin kesätentit

CHEMin kesätentit pidetään 29.6. ja 3.8. Lisätietoa tenteistä löytyy Intosta oman ohjelman sivuilta, tärkeiden päivämäärien alla.

Kesäopetus

Jos olet miettimässä opintojen suorittamista kesällä, lisätietoa kesällä pidettävistä kursseista löytyy Intosta ja Aalto Summer –sivuilta.