Aalto University’s Office 365 services (like OneDrive, Teams, Office programs Word, Excel, PowerPoint, etc.) are available for all Aalto users. Office 365 is accessible any time, any device whether one is working from home or office. Familiar office tools combined with secure cloud service gives capabilities for individual or teamwork. Office 365 services can be accessed with an Aalto account.

Every team and individual has their own needs. Office 365 enables user to store files to OneDrive, which can be synced offline and is accessible on any device. Teams can co-author documents together regardless individual’s location. Documents, contacts and calendar items are always available and updated on all user devices.

More information of Office 365 services available in Aalto University can be found https://it.aalto.fi/instructions/microsoft-office-365-services or asked from IT Service Desk: servicedesk@aalto.fi

Office 365 tuo tehoa työhön ja opiskeluun

Aalto-yliopiston opiskelijat ja työntekijät voivat käyttää Microsoftin Office 365 -palveluja (mm. OneDrive, Teams, Office-ohjelmat Word, Excel, PowerPoint, etc.) sekä työ- että kotikoneilla. Office 365 sisältää tarvittavat työkalut työskentelemiseen missä ja milloin tahansa millä tahansa laitteella. Kyseessä on tuttu Office, jota monet ovat käyttäneet jo vuosien ajan, lisättynä tietoturvallisen pilven hyödyillä. Palvelut toimivat Aalto-käyttäjätunnuksella.

Jokaisella tiimillä ja käyttäjällä on omat tarpeensa. Käyttäjä voi tallentaa tiedostoja OneDrive palveluun, jolloin ne ovat saatavilla kaikilla laitteilla. Office 365 mahdollistaa dokumenttien samanaikaisen muokkaamisen ja ryhmä voi työskennellä yhdessä, vaikka sen jäsenet olisivat fyysisesti eri paikoissa. Dokumentit, yhteystiedot ja kalenterimerkinnät ovat aina ajan tasalla kaikilla laitteilla.

Lisätietoa Aallon tuetuista Office 365 palveluista löytyy Aalto IT Help -sivustolta: https://it.aalto.fi/fi/ohjeet/microsoft-office-365-palvelut tai palvelusta voi kysyä Aallon IT Service Deskistä: servicedesk@aalto.fi