Hyviä paikkoja avoinna opintoasioista kiinnostuneille: tarjolla mukavia työkavereita, monipuolisia työtehtäviä, joustava työaika (helppo sovittaa opintojen lomaan) ja uusi näkökulma opintoihin sekä hyvä perehdytys työtehtäviin. Kannattaa hakea ennakkoluulottomasti! Haku päättyy ma 26.8.2019.

Kemian tekniikan korkeakoulu hakee lukuvuodelle 2019-2020 opintoneuvojia nykyisten opintoneuvojien siirtyessä uusien haasteiden pariin. Työn pääpaino on kemiantekniikan kandidaattiohjelman, Master’s Programme in Chemical, Biochemical and Materials Engineering ja muiden koulun DI-ohjelmien, ruotsinkielisten opiskelijoiden tai opiskelijavaihtoasioiden (ml. saapuvat ja lähtevät opiskelijat) opintoneuvonnassa riippuen valitun henkilön tehtävänkuvasta.

Mitä opintoneuvojan työhön kuuluu?

Kaikkiin tehtäviin liittyy, esimerkiksi:

• yleinen opintoihin liittyvä neuvonta
  • osallistuminen erilaisten tapahtumien ja info-tilaisuuksien järjestämiseen
  • avustaminen erilaisissa toimistotöissä (LES-palvelupiste)
  • osallistuminen verkkosivujen ja muun materiaalin päivittämiseen

Lisäksi työtehtävästä riippuen, esimerkiksi:

• ABC-kurssin järjestelytehtäviä
  • opintosuunnitelmien tarkistamista
  • akateemisten ohjaajien yhdyshenkilönä toimiminen

•     yleinen vaihto-opiskeluun liittyvä neuvonta

•     vaihtokohteisiin perehtyminen ja vaihtomarkkinointiin osallistuminen

Mitä opintoneuvojan työ edellyttää?

• kiinnostusta opintoasioihin ja opiskelijoiden neuvontaan
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • sujuvaa suomen kielen osaamista, tehtävästä riippuen myös ruotsin ja/tai englannin kielen osaamista
  • sosiaalisuutta ja ryhmätyötaitoja
  • halua oppia uusia asioita
  • ideoita ja intoa opintoneuvolan toiminnan kehittämiseen
  • kokemusta korkeakouluopiskelusta
  • kokemusta vaihto-opiskelusta (vaihtoneuvoja)

Toivomme, että voit aloittaa syyskuun 2019 alussa. Ensimmäiset työtehtävät liittyvät orientaatioon viikolla 36. Työaika on 10 h viikossa. Yksi tehtävistä voidaan täyttää myös sopimuksella 20 h / viikko.

Tarjoamme oivallisen näköalapaikan korkeakoulun opintoasioihin ja mahdollisuuden työskennellä joustavasti opintojen ohessa. Tarkempi työtehtävien jako määritetään valittavien henkilöiden kiinnostuksen ja kokemuksen mukaan. Kerro mahdolliset toiveesi hakemuksessa.

Kiinnostuitko? Suunnittelija Leena Hauhio kertoo tehtävistä mielellään tarkemmin. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostilla leena.hauhio@aalto.fi viimeistään maanantaina 26.8.2019.

CHEM skolan söker svenskkunnig studierådgivare!

Till studierådgivarens uppgifter hör:

•             allmän studierådgivning

•             att granska studieplan

•             att delta i arrangemangen kring olika tillställningar

•             att ta del av diverse kanslijobb

•             att delta i uppdateringen av websidor

Jobbet förutsätter:

•             intresse för studieärenden och rådgivning

•             förmåga till självständigt arbete

•             flytande svenska och finska

•             social förmåga och grupparbetesförmåga

•             vilja att lära sig nya saker

•             intresse för att utveckla rådgivningsverksamheten

•             erfarenhet av universitetsstudier

Arbetstiden är 10 timmar/ vecka. Arbetet börjar som möjligt i början av september 2019.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter inom studiesektorn på högskolan för kemiteknik och möjlighet att jobba smidigt vid sidan av studierna.

Blev du intresserad? kontakta planerare Leena Hauhio för mera information. Skicka en fritt formulerad ansökan och CV per epost till leena.hauhio@aalto.fi senast 26.8.2019.