Periodi II

Tapahtumat ja haut

Vinkejä ja ohjeita

Kahvia ja kakkua hyvästä opintomenestyksestä

Opiskelijoita kannustetaan valmistautumaan tavoiteajassa mm. ottamalla osaa akateemiseen ohjaukseen. Kemian tekniikan korkeakoulu haluaa myös kiittää opiskelijoita, jotka ovat edistyneet opinnoissaan oikein hyvin. 25.10.2018 opetuksesta vastaava varadekaani Tapani Vuorinen toi kiitokset kahvin ja kakun merkeissä opiskelijoille, jotka olivat suorittaneet akateemisena vuonna 2017-2018 55 opintopistettä tai enemmän. Nämä opiskelijat voit tunnistaa haalarimerkistä "55 Yes we Chem".

CHEM DI-ohjelmien pääaineinfo

Ovatko kandidaatin tutkinnon opintosi loppusuoralla ja mietitkö DI-ohjelman pääainevalintaa? Tule tutustumaan pääaineisiin ja kuulemaan lisää hausta glögin merkeissä pääaineinfoon ti 20.11.2018 klo 15, sali Ke2.Tilaisuus on suunnattu ensisijaisesti kandidaattiohjelman kolmannen vuoden opiskelijoille.

Vaihtohaku Japaniin lukuvuodelle 2019-2020

Japanin vaihtohaku on jo tämän vuoden puolella, joten ole ajoissa liikkeellä! Hakuaika on 1.11. – 1.12.2018. Infotilaisuus maanantaina 29.10. klo 16 alkaen. T-Talo, Sali T5. Lisätietoja täältä.

Vaihdon päähaku lukuvuodelle 2019-2020

Suurin osa vaihtopaikoista ensi lukuvuodelle on haussa ns. päähaussa. HUOMIOI, että hakuaika on jo tammikuussa, 10.-31.1.2019. Tässä haussa voit hakea vaihtoon syyslukukaudeksi 2019, kevätlukukaudeksi 2020 tai koko lukuvuodeksi 2019-2020! Vaihtokohteet löydät Destination Database –tietokannasta. Lisää tietoa hakemisesta löydät Intosta.

Haku 2. periodin opintoihin avoinna FiTech-verkostoyliopistossa

Voit esimerkiksi valita uuden sivuaineen tai yksittäisen kurssin jonkin muun teknillisen yliopiston uudesta tarjonnasta. Lisätiettoa.

CHEM-C2510 Toiminta työyhteisössä

2. vuosikurssin opiskelijoille suunnattun CHEM-C2510 Toiminta työyhteisössä -kurssin ilmoittautuminen on auki Oodissa.

CHEM Uraforum 14.12.2018

CHEM Urafoorumi avaa ovet työelämään kesätöistä, harjoitteluista ja diplomityöpaikoista kiinnostuneille opiskelijoille fukseista vastavalmistuneisiin. Tapahtumassa pääset tutustumaan kemian tekniikan alojen työnantajiin yritysten omilla pisteillä. Esittele itsesi, kerro mistä olet kiinnostunut ja mitä osaat sekä kysele aktiivisesti yrityksestä. Ilmoittautuminen avautuu pian. Lisätietoa.

Save the Date - ESN Aalto -vaihtomessut 20.11.

ESN (Erasmus Student Network) järjestää vaihtomessut 20.11. Otaniemessä. Tilaisuudessa myös vaihtoinfo. Tarkempia tietoja tapahtumasta myöhemmin aikataulun varmistuessa.