Periodi IV

Tapahtumat ja haut

Vinkkejä ja ohjeita

Kandipääaineen voi valita vapaasti

Kemian tekniikan akateeminen komitea päätti helmikuun kokouksessa, että Kemian tekniikan kandidaattiopiskelijat voivat jatkossa valita pääaineensa vapaasti. Kilpailtua hakua pääaineisiin ei enää ole. Tästä lisää seuraavassa periodikirjeessä.

CHEMin rästitentit keväällä

CHEMin viimeinen rästitenttipäivä keväällä on 26.4.2019. Toiveet tenttiin pitää esittää viimeistään 29.3.2019 mennessä. Lisätietoa rästitenteistä löytyy Intosta.

Etsitkö kesätyöpaikkaa?

Korkeakoulu tarjoaa kandi- ja maisteriopiskelijoille, joiden opinnot ovat edenneet hyvin, kesätyöpaikkoja laitosten tutkimusryhmissä. Etusija annetaan opiskelijoille, jotka suorittavat vähintään 55 opintopistettä lukuvuoden aikana. Opiskele, opi uutta ja varmista, että tämä mahdollisuus kesätyöhön koululla pysyy sinulle auki! Kesän 2019 työpaikkojen haku avataan maaliskuun alkupuolella.

Olethan huomannut, että Career Webissä on myös paljon työ- tai harjoittelupaikkailmoituksia.

Hae CHEM-kurssiapulaiseksi 2019-2020! Pitsainfo 6.3. klo 12.00 Ke2!

Hei Kemian tekniikan korkeakoulun opiskelija! Kiinnostaako joustava osa-aikatyö, jolla tuet omia opintojasi? Etsimme kurssiapulaisia kemian ja materiaalitieteen kursseille 2019-2020.

Kurssiapulaisen tehtävässä on hohtoa:

- Se on oman alan työ, josta maksetaan asiallista palkkaa.

- Työnantajat arvostavat opetuskokemusta.

- Opettamalla syvennät omaa ymmärrystäsi.

- Tutustut uusiin ihmisiin ja pääset työskentelemään hyvänhenkisessä porukassa.

- Voit työskennellä joustavasti opintojesi ohessa.

- Työmatka jää lyhyeksi, jos olet jo valmiiksi kampuksella.

Avaamme haun ensi lukuvuoden kurssiapulaisten tehtäviin 4.3. Haku on auki huhtikuun alkuun 7.4. asti. Kutsumme osan hakijoista haastatteluihin huhtikuun aikana. Tiedot valinnoista ilmoitetaan toukokuussa ja lopulliset opetustehtävät sovitaan elo-syyskuussa.

Järjestämme kurssiapulaisten hakuinfon keskiviikkona 6.3. klo 12.00 salissa Ke2. Hakuinfon yhteydessä on tarjolla lounaspitsaa. Haku on avoinna kaikille 1.-4. vuosikurssin opiskelijoille.

Mathlab-kurssi kiinnostuneille V periodissa

ELEC-A5140 Matematiikkaohjelmistot, 2 op, sisältää keskeiset funktiot ja ohjelmointi sekä datan käsittely ja näyttö Matlabilla, lisäksi mahdollisesti perustoimintoja muista ohjelmista. Jos olet syksyllä aloittamassa DI-pääaineessa Chemical and Process Engineering, tämä kurssi tukee hyvin tulevaa Mathlabin käyttöä.

UWAS-kurssitarjonta IV ja V periodeille

UWAS-kurssitarjonta IV ja V periodeille löytyy Intosta. Nämä kurssit sopivat hyvin Monialaisiin opintoihin/Aalto-opintoihin tai vapaasti valittaviin.