Perustieteiden korkeakoulun dekaani on tehnyt päätöksen 500 euron kannustusstipendin myöntämisestä opiskelijoille, jotka ovat saavuttaneet 60 opintopisteen vuositavoitteen lukuvuonna 2017-2018. Katso lisätiedot ja tarkemmat kriteerit Dekaanin kannustusstipendi.

Jos olet suorittanut vähintään 60 op lukuvuoden 2017-18 aikana ja olet näin ollen oikeutettu stipendiin, saat syyskuun alussa aalto-sähköpostiin henkilökohtaisen linkin Webropol-lomakkeeseen, jonka kautta stipendiä voi hakea. Stipendiä voi hakea vain henkilökohtaisen linkin kautta webropol-lomakkeella. Mikäli katsot täyttäväsi stipendin kriteerit, mutta et ole saanut henkilökohtaista linkkiä Webropol-kyselyyn 10.9.2018 mennessä, laita viestiä osoitteeseen studentservices(a)aalto.fi.

Dekaani on huojentanut opintopistemäärää 55 opintopisteeseen niiden opiskelijoiden osalta, joilla on yliopiston tiedossa oleva luki- tai oppimisvaikeus. Tässä tapauksessa et saa linkkiä hakulomakkeeseen automaattisesti. Voit pyytää henkilökohtaisen linkin, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen studentservices@aalto.fi.

Lisätietoja saat suunnittelija Elsa Kivi-Koskiselta (elsa.kivi-koskinen(a)aalto.fi) tai oman ohjelmasi opintokoordinaattorilta/ suunnittelijalta.

Päätös stipendin myöntämisestä tehdään lokakuun aikana ja stipendi maksetaan opiskelijan toiveen mukaan joko marraskuussa tai tammikuussa. Jos saat opintotukea, sinun tulee ilmoittaa saamasi apuraha Kelaan. Lisätietoja https://www.kela.fi/mitka-tulot-huomioidaan-apurahat.