På svenska | In English

Haluaisitko tehdä jotain uutta ensi kesänä? Hae nyt FITech Summer Boostiin! Opit kehittämään ja soveltamaan asiantuntemustasi AM:n ja 3D –tulostuksen ympärillä. Lisäksi saat uutta osaamista tuotteiden suunnittelusta, tuotannosta ja siitä, kuinka uutta liiketoimintaa luodaan.

Ajankohta: 17.5.–16.8.2019.

Sijainti: Summer Boost sopii hyvin kesätöiden oheen. Kerran viikossa intensiivinen opiskelusessio Turussa.

Summer Boost soveltuu sinulle, jos olet vähintään kolmannen vuoden opiskelija. Se on suunniteltu eritaustaisille opiskelijoille. Kaikki FITech –yliopistojen* opiskelijat voivat osallistua.

Lisätietoja>>

Ps. Jos tarvitset maksuttoman asunnon kesäksi Turusta, voimme mahdollisesti olla avuksi. Tsekkaa Kesäteekkari 2019 (LINKKI)

FITech –verkostoyliopistoon kuuluvat: Aalto-yliopisto, Tampereen yliopisto, Turun yliopisto, Åbo Akademi, Vaasan yliopisto, LUT –yliopisto ja Oulun yliopisto.