Tämän kesän yhteisötapahtumana toteutamme hyvinvointipiknikin. Kiinnostavatko hyvinvointiasiat? Tule mukaan hyvinvointipiknikille tapaamaan aaltolaisia ja keskustelemaan hyvinvoinnista! Tällä kertaa ovat vetovastuussa ovat opiskelijat! Mukana ovat myös Aalto-yliopiston provosti Kristiina Mäkelä sekä professori Adam Foster.

Aallon hyvinvointilähettiläät vetävät keskustelua ja järjestävät pelejä. Tarjolla on smoothieta ja vegaanista pikkupurtavaa. Ota toki omatkin eväät mukaan!

Kokoonnumme piknikille Alvar Aallon puisto (Alvarinaukio) keskustelemaan hyvinvoinnista ja pelaamaan pelejä ja tutustumaan hyvinvoinnista kiinnostuneisiin aaltolaisiin 9.6.2022 klo 15-17. Sateen sattuessa tilana toimii Mordor (A Grid).

Tapahtuma on alkoholiton.

Ilmoittaudu 6.6. klo 16 mennessä Webropolissa!

Piknikin järjestävät Oasis of Radical Wellbeing ja Aallon hyvinvointilähettiläät.

Är du Aalto-student, forskare eller annan personal? Är du intresserad av välfärdsfrågor och utveckling av välmående på Aalto? Välkommen till Aaltos communityevenemang Wellbeing Picnic i juni, för att träffa Aaltos folk!

Låt oss samlas för en picknick på Alvar Aalto puisto park (mellan kandidatcentrum och Harald Herlin bibliotek) för att diskutera välbefinnande i Aalto, spela spel och lära känna andra medlemmar i Aalto-samhället som är intresserade av välmående. Vid regn träffas vi i Mordor, A Grid. Picknicken äger rum 9.6.2022 kl 15-17. Smoothies och veganska tilltugg bjuds på till deltagarna, men ta gärna även med eget tilltugg och picknickfilt!

Evenemanget är alkoholfritt.

Anmäl dig på Webropol senast 6.6. kl 16:00!

Picknicken anordnas av Oasis of Radical Wellbeing och Aaltos välfärdsambassadörer.

Are you interested in wellbeing? Community event goes Wellbeing Picnic on June 9th. Welcome! The event is led by students, together with Aalto provost Kristiina Mäkelä and professor Adam Foster.  Join us for Wellbeing Picnic to meet other Aalto community members and discuss wellbeing!

Aalto's Wellbeing Ambassadors will guide the conversation and organize activities during the picnic. Smoothies and vegan snacks will be provided for the participants but feel also free to bring your own snacks!

Let's gather for a picnic on Alvar Aallon puisto park (between Undergraduate Center and Harald Herlin library) to discuss wellbeing at Aalto, play games and get to know other members of Aalto community interested in wellbeing. In case of rain, we will meet in Mordor, A Grid. The picnic is taking place 9.6.2022 at 15-17.

The event is alcohol-free.

Sign up on Webropol by 6.6. at 16:00!

The picnic is organized by Oasis of Radical Wellbeing and Wellbeing Ambassadors.