Insinööritieteiden korkeakoulussa järjestetään informaatiotilaisuuksia ja haluttaessa yksilöllisempää ohjausta opiskelijavaihtoon, harjoitteluun ja urasuunnitteluun liittyen.

Tilaisuudessa to 17.1. klo 14.15 alkaen (luentosali 216, Otakaari 4) kuullaan mahdollisuuksista sekä opiskelijan kokemuksista opiskelusta ja harjoittelusta ulkomailla sekä urapsykologin vinkkejä oman työuran rakentamiseen. Informaatiossa ti 22.1. klo 14.15 (R006, luentosali 118, Puumiehenkuja 5,) tarjolla on lisätietoa ja vinkkejä kansainväliseen opiskelijavaihtoon hakemisesta, työnhakuvalmiuksista ja Aalto ENGin harjoittelukurssien suorittamismahdollisuuksista.

Lisätietoa Aalto ENGin harjoitteluvaatimuksista ja harjoittelukursseista on ko. kurssien MyCourses-sivuilla sekä Into-sivuilla: https://into.aalto.fi/display/fikandeng/Opintojen+suunnittelu.  Lisätietoa saa Insinööritieteiden korkeakoulun opiskelijavaihdon yhdyshenkilöiltä ja harjoittelukurssien kurssitiimiin kuuluvilta (lisätietoa Into-sivuilla https://into.aalto.fi/display/fikandeng/Yhteystiedot).

Ohjelma informaatiosta 17.1.2019

Lisätietoa informaatiosta 22.1.2019