Tiesitkö että luonnontieteissä ja tekniikassa jatko-opiskelu Yhdysvalloissa on lähes aina ilmaista, ja että jatko-opiskelijat saavat tutkimuksesta ja opetuksesta palkkaa opintojen ajan?

Professori Jukka Väyrynen (Purduen yliopiston fysiikan laitos, Indiana, USA) pitää Aalto-yliopistossa informaatiotilaisuuden jatko-opintomahdollisuuksista luonnontieteissä ja tekniikassa Purduen yliopistossa ja Yhdysvalloissa. Jukka on Aallon ja Helsingin yliopiston alumnus joka lähti USAan jatko-opiskelemaan maisterintutkintonsa jälkeen. Tilaisuus on kello 14.00-15:00 maanantaina 6. kesäkuuta Otaniemessä Tietotekniikan talon sali T6ssa.

Tilaisuudessa kerrotaan millainen hakuprosessi jatko-opintoihin on, millaista jatko-opiskelijan elämä Yhdysvalloissa ja Purduen yliopistossa on, ja vastataan yleisimpiin kysymyksiin ja luuloihin mitä opiskelijoilla voi olla jatko-opinnoista Yhdysvalloissa. Tilaisuus on erityisesti suunnattu luonnontieteiden ja tekniikan perustutkinto- ja maisterivaiheen opiskelijoille mutta muiden alojen opiskelijat, jatkoopiskelijat, ja muut opiskelijavaihdosta kiinnostuneet ovat myös tervetulleita.

Missä & milloin: Otaniemi, Tietotekniikan talo, Sali T6 klo 14.00-15:00 6.6.2022

Lisätietoja: vayrynen@purdue.edu

Information session on graduate studies in the United States

Did you know that getting a PhD in STEM in the United States is almost always free, and that graduate students get paid for teaching and research?

Professor Jukka Väyrynen (Dept. of Physics and Astronomy, Purdue University, Indiana, USA) will hold an information session about graduate studies in STEM at Purdue University and the United States. Jukka is an alumnus of Aalto and University of Helsinki and went on to do a PhD in the US after his MSc degree. The session will be held at 14:00-15:00 on Monday, June 6, In Otaniemi, room T6 of Tietotekniikan talo.

In the information session we cover topics such as how to apply to graduate school, what life as a graduate student at Purdue and the US is, and we address the most common questions and  misconceptions that students may have about graduate studies in the US. The session is especially targeted towards Bachelor and Master’s students in STEM, but other majors, current graduate students, and those interested in exchange studies are welcome to attend.

When & where: 14.00-15:00 6.6.2022, Tietotekniikan talo, Sali T6

Questions? Contact: vayrynen@purdue.edu