Etsitkö osa-aikatyötä jota voit hoitaa opiskelujen ohessa ja olet kiinnostunut opintoasioista? Tarjolla mukavia työkavereita, monipuolisia työtehtäviä, joustava työaika (helppo sovittaa opintojen lomaan) ja uusi näkökulma opintoihin. Kannattaa hakea ennakkoluulottomasti! Haku päättyy 20.6.2021.

Kemian tekniikan korkeakoulu hakee lukuvuodelle 2021-2022 kolmea opintoneuvojaa nykyisten opintoneuvojien siirtyessä uusien haasteiden pariin. Työn pääpaino on joko kemian tekniikan korkeakoulun kandidaattiohjelman, kemian tekniikan korkeakoulun maisteriohjelmien, ruotsinkielisten opiskelijoiden, tai opiskelijavaihtoasioiden (ml. saapuvat ja lähtevät opiskelijat) opintoneuvonnassa. Tarkempi tehtäväkuvien jako suoritetaan myöhemmin, mutta voit mielellään hakemuksessasi tuoda ilmi, jos olet erityisesti kiinnostunut jostakin kokonaisuudesta.

Toivomme harjoittelijalta kiinnostusta opintoasioihin, opiskelijoiden neuvontaan ja tapahtumien järjestämiseen. Kaikki tehtävät edellyttävät sujuvaa suomen- ja englannin kielen osaamista ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Vaihtoneuvojan toimenkuvaan toivotaan lisäksi henkilökohtaista kokemusta vaihdosta. Ruotsinkielisten opiskelijoiden neuvojan tehtävä vaatii sujuvaa ruotsin kielen taitoa.

Palkattavan henkilön tulee olla Aalto-yliopiston opiskelija ja hakijalle katsotaan eduksi, jos hän on kemian tekniikan korkeakoulun perustutkinto-opiskelija (kandi- tai maisteri).

Toivomme, että voit aloittaa syyskuun 2021 alussa. Työaika on 10 h viikossa.

Jos kiinnostuit ja sinulla on kysyttävää tehtävistä, ota yhteyttä kaisa.pulliainen@aalto.fi. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV Saima järjestelmässä 20.6. mennessä: https://rekry.saima.fi/aaltohome/aew.html?did=5900&lang=fi&job_id=3354&jc=6