Haluatko opiskella liiketoimintaosaamisen perusteita? Kiinnostaako sinua sivuaine, mutta et ehdi luennoille? Tutustu Liiketoimintaosaamisen verkkokursseihin!

Muiden opintojen sisällyttäminen opintokokonaisuuteen

Opiskelijan tulee ottaa yhteyttä kotiyliopistossaan opintokokonaisuuden vastuuhenkilöön mikäli hän haluaa sisällyttää opintokokonaisuuteen muita opintojaksoja.

Lisätietoja sivuaineen sivulta ja LITO oppimisympäristöstä lito.fi. Oppimisympäristöstä löytyy kaikkien opintojaksojen kuvaukset ja tietoja niiden ajankohdista ja suorittamisesta. Kurssi myös toteutetaan siellä. Huom! Sivuaineen haku on päättynyt, mutta voit hakea vielä yksittäisille lukuvuoden 2018-2019 kursseille.

Huomioithan, että opintojaksot ovat suunnattu muille kuin kauppatieteiden opiskelijoille.

lmoittautuminen

Opiskelija ilmoittautuu valitsemilleen kursseille silloin kun aikoo kyseiset kurssit käydä. Kurssi-ilmoittautuminen alkaa kuukautta ennen kurssin alkua ja päättyy kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.