Haluatko opiskella liiketoimintaosaamisen perusteita? Kiinnostaako sinua sivuaine, mutta et ehdi luennoille? Tutustu Liiketoimintaosaamisen verkkokursseihin!

Liiketoimintaosaamisen opintokokonaisuus toteutetaan yhdeksän yliopiston yhteistyönä. Jokaiselle opin­to­jaksolle on saatu mukaan alansa johtavia asiantuntijoita kertomaan yritystoiminnan ja laajemminkin talouden ilmiöistä. Opetus toteutetaan kokonaan verkossa.

Lisätietoja ja hakuohjeet sivuaineen sivulta. Sivuaineen hakuaika ensi lukuvuodelle päivitetään keväällä 2019. LITO oppimisympäristöstä lito.fi löytyy kaikkien opintojaksojen kuvaukset ja tietoja niiden ajankohdista ja suorittamisesta. Kurssi myös toteutetaan siellä.

Kurssi-ilmoittautuminen tapahtuu opiskelijan kotiyliopistossa erikseen ilmoitettavina ajankohtina, jotka voivat poiketa kotiyliopistossa muuten noudatettavista ilmoittautumisajoista – opiskelijan tulee tarkastaa kunkin kurssin ilmoittautumisaika ja noudattaa sitä.

Basic Business Studies 25-40 ECTS

The Basic business studies study package is carried out as a joint effort of nine Finnish universities. Each course features highly respected experts, who will be explaining the different business and economic phenomena. All of the courses are completely online.

For more information and the course descriptions, please see the minor page. The application deadline for the next academic year will be updated during spring 2019. A Student Guide with useful practical information and hints for LITO studies is available on the LITO course platform at www.lito.fi. The latest information about LITO courses is updated and published on the course platform.

The content and learning goals of LITO courses have been designed for students not majoring in business sciences.

Registration takes place at the student's home university during a pre-defined registration period, which may differ from the customary course registration periods applied at the home university.