Menehtyneen opiskelijamme Miikka Leinosen muistotilaisuus pidetään keskiviikkona 26.2. klo 15.00 Kemistintie 1 yläaulassa, jonne kaikki Aalto-yhteisön jäsenet ovat tervetulleita.

Opiskelijoiden toivotaan tuovan mukanaan muistoja Miikasta. Esimerkiksi kuvat, tekstit, videot, musiikkiesitykset tai puheenvuorot ovat tervetulleita. Tilaisuuden päätteeksi on mahdollista kirjoittaa ajatuksia ja muistoja perheelle toimitettavaan muistokirjaan. Jos haluat tuoda kynttilän Miikan muistoksi, sen voi sytyttää C1-sisäänkäynnin ja ulkoportaiden välissä olevan muurin edessä.

Koko Aalto-yhteisö esittää syvän osanottonsa Miikka Leinosen perheelle.

Kemian tekniikan korkeakoulu

A commemoriating moment for our student Miikka Leinonen, who passed away, will be arranged on Wednesday, 26th February in the upper lobby of Kemistintie 1, where all members of the Aalto community are welcome.

Students are invited to bring memories of Miikka, for example pictures, texts, videos, music performances or speeches are welcome. At the end of the event, it is possible to write thoughts and memories in a notebook for the family. If you want to bring a candle to Miikka's memory, you can light it in front of the wall between C1 entrance and the stairs.

The whole Aalto community expresses its deepest condolences to the family of Miikka Leinonen, for their tragic loss.

School of Chemical Engineering