Postech, tekniikan alojen vaihtokohde Etelä-Koreassa

Kiinnostaako Etelä-Korea tai haluatko tutustua Korealaiseen kulttuuriin? Hae vaihtoon Pohang University of Science and Technologyyn!  POSTECH sijaitsee Pohangin rannikkokaupungissa, Etelä-Korean kaakkoisosassa. Kaupungin asukasluku on hieman yli puoli miljoonaa, etäisyys Seoulin pääkaupunkiin on noin 270 km.

Postech on vuonna 1986 perustetty yksityinen yliopisto, jonka on arvioitu varsin korkeatasoiseksi. QS rankingin mukaan Pohang on sijalla 87 maailmanlaajuisesti, Korean kuudenneksi paras yliopisto ja maailmanlaajuisesti nro 6 alle 50 vuotiaiden yliopistojen listalla.

Postech tarjoaa 70-80% kursseistaan englanniksi ja siellä on mahdollista valita kursseja yhtä aikaa sekä kandi- että maisteritasolta. Myös eri tiedekuntien kursseja voi valita, eli Postech on melko joustava kurssivalintojen osalta. Lue lisätietoja Destination Databasesta ja POSTECHin sivuilta. Kohdetta koordinoi Kaisa Pulliainen (CHEM), kaisa.pulliainen@aalto.fi

POSTECH, South Korea

Are you interested in South-Korea or want to know Korean culture? Apply for exchange in Pohang University of Science and Technology. POSTECH is a private university established in 1986 and it's located in the port city of Pohang in the South-East coast of Korea. The population of Pohang is about half a million.

Postech has been ranked as number 87 in World University, number 6 in South Korea and number 6 in top 50 under 50 QS rankings. Postech offers 70-80% of its courses in English and is pretty flexible in allowing exchange students to choose courses from different levels and faculties.  More information in Destination Database  and POSTECH webpage. You can also contact Kaisa Pulliainen (CHEM), kaisa.pulliainen@aalto.fi