Monitieteisen Product Development Project -kurssin lopputyöt esitellään yleisölle koko päivän kestävässä tapahtumassa 17.5.
Come and fall in love with the results of the interdisciplinary Product Development Project teams on 17 May.

Jo 22 vuoden ajan PdP-kurssi on tuonut yhteen tekniikan, muotoilun ja kauppatieteiden opiskelijat ratkomaan teollisuuden haasteita ja kehittämään niihin huippuluokan ratkaisuja. Kahdeksan kuukauden mittaisen kurssin päättävä Product Design Gala on kaikille avoin.

12 opiskelijatiimiä Aalto-yliopistosta ja yhteistyöyliopistoistamme ovat työskennelleet 8 kuukauden ajan viimeistelläkseen teollisuusyritysten ja yhteistyökumppaneiden antamat vaativat tuotekehityksen haasteet. PdP-gaalassa pääset kuulemaan projektien kehittymisestä, tiimien saavutuksista ja tutustumaan opiskelijoihin ja heidän luomiinsa upeisiin prototyyppeihin.

Lämpimästi tervetuloa näyttelypäiväämme!

***********

For 22 years the Product Design Project PdP has brought students of engineering, design, and business together to tackle industry problems and develop state of the art solutions to real problems. At the Final Product Design Gala you’ll get to witness and experience these awesome products. So come and fall in love with the results of our interdisciplinary Product Development Project teams in the Product Design Gala!

The Gala takes place at the Design Factory and Urban Mill on 17 May. Student teams from Aalto University and our partner universities have been working hard for the last 9 months, to complete their design challenges given by industrial companies and other collaborating parties. In the public exhibition you will have a chance to hear about the teams’ accomplishments and process, as well as to get familiar with the people themselves together with their amazing prototypes.

Welcome!

All you need is Love, Design, Business and Engineering