Helsinki GSE:n tutkijamaisteriohjelma on Aalto-yliopiston ja Helsingin yliopiston opiskelijoille suunnattu ohjelma, joka antaa erinomaiset valmiudet vaativimpiin ekonomistitehtäviin. Koulutusohjelma koostuu parhaiden kansainvälisten käytänteiden mukaisista mikro- ja makrotaloustieteen sekä ekonometrian runkokursseista, valinnaisista erikoiskursseista sekä opinnäytetyöstä. Ohjelma on erityisen suositeltava niille opiskelijoille, jotka ovat myöhemmin hakeutumassa taloustieteen tohtorikoulutukseen.

Järjestämme tiedotustilaisuuden tutkijamaisterilinjasta torstaina 23.5. klo 14-15 (Economicum, Arkadiankatu 7, luentosali 3-4). Kaikki kunnianhimoisimmasta taloustieteen maisterikoulutuksesta kiinnostuneet ovat tervetulleita!