Hyvä Aallon opiskelija, mietitkö, miten lisäät liikuntaa opiskelun oheen? Tai kuinka huolehdit riittävästä palautumisesta? Entä miten on liikkuvuutesi laita – tule testaamaan älykepillä. Saat 2.10. alkaen lähes joka keskiviikko vinkkejä näihin asioihin fysioterapeutti Hanna Autiolta, joka työskentelee liikunnanohjaajana ja personal trainerina. UniSport on mukana Starting Point of Wellbeingissä ja tarjoaa neuvontaa ilman ajanvarausta keskiviikkoisin klo 9-11.30.

Unisportin syksyn 2019 tarjonta Starting Point of Wellbeingissä

Bästa Aalto-studerande, undrar du hur du kan motionera mera vid sidan av studierna? Eller hur du kan se till att du återhämtar dig ordentligt efter träningspasset? Kom och mät din rörlighet med den intelligenta rörlighetskäppen! Under hösten 2019 kan du få tips gällande allt detta av fysioterapeut Hanna Autio, som jobbar som idrottsinstruktör och personal trainer. Unisport är med i Starting Point of Wellbeing och erbjuder rådgivning utan tidsbokning på onsdagar kl. 9-11:30.

Unisportin syksyn 2019 tarjonta Starting Point of Wellbeingissä

Dear Aalto student, are you looking for ways to add more sports to your student life? Or how to ensure that you recover sufficiently after exercising? How is your mobility at the moment? Find out by testing the innovative mobility stick! During the autumn of 2019, you will get tips on all these topics from physiotherapist Hanna Autio, who works as an instructor and personal trainer, as UniSport is part of the Starting Point of Wellbeing network offering students advice and guidance on services related to wellbeing. Come and meet us on Wednesdays from 9 to 11.30 am at Otakaari 1!

Unisport autumn schedule at the Starting Point of Wellbeing