Nyt on aika hakea vuoden 2019-2020 vaihtopaikkoja. Hakuaika 10.–31. tammikuuta 2019.

Lisätietoa kohteista ja hakemisesta INTOsta.

Voit myös ottaa yhteyttä vaihtoneuvoja Annamaaria Myttyyn. Voit varata ajan Vihta-ajanvarausjärjestelmästä.

Vaihtoinfo ja vaihtoklinikat

Mietitkö sopivaa vaihtokohdetta tai kursseja? Tule kuuntelemaan infoja tai tule juttelemaan ohjelman suunnittelijoille ja vaihdosta vastaaville vaihtoklinikalle.

Vaihtoinfo 14.1. klo 16-18, sali KE3

Tule kuuntelemaan tietoa vaihdosta ja vaihtoon lähtemisestä sekä jo vaihdossa olleiden opiskelijoiden kokemuksia.

Vaihtoklinikat 21.1. klo 14-16 ja 24.1. klo 10.30 - 13 Kemian tekniikan talon ala-aula (opintoneuvola).

Päivystämässä vaihdon suunnittelijat sekä koulutusohjelmien suunnittelijoita. Jos sinulla on kysymyksiä vaihdosta, hakuprosessista tai tarvitset allekirjoituksen opintosuunnitelmaasi, tule käymään päivystyksessä.