vdi.aalto.fi vaatii MFA-tunnistautumisen 5.5.2021 alkaen

Aallon virtuaalinen työpöytä sovelluksen vdi.aalto.fi:n käyttö edellyttää 5.5.2021 alkaen monivaiheista tunnistamista (MFA). Tämä on välttämätöntä tietoturvasyistä. Uuteen ympäristöön pääsee kirjautumaan jo nyt osoitteessa nvdi.aalto.fi.

MFA:n käyttöönoton yhteydessä olemassa olevat yhteydet katkeavat ja istunnot kirjautuvat ulos.

Yhteydenotot: servicedesk@aalto.fi

vdi.aalto.fi - Kuinka käyttää Aallon virtuaalista työpöytää | Aalto-yliopisto

Kuinka MFA-tunnistautumista käytetään? | Aalto-yliopisto

vdi.aalto.fi requires MFA authentication starting from 5 May 2021

Aalto virtual desktop environment vdi.aalto.fi requires MFA authentication starting from 29 April 2021. This change has to be made due to the security reasons. New environment can already be accessed via address nvdi.aalto.fi

This switchover will force logoff to all existing connections and sessions will be signed off.

Contacts: servicedesk@aalto.fi

vdi.aalto.fi - How to use Aalto Virtual Desktop Infrastructure | Aalto University

How to use MFA | Aalto University