Tietosuojaseloste

(Lisätietoa tietosuojaselosteesta Tietosuojavaltuutetun sivuilta (tietosuoja.fi).)

Palvelun nimi

Into

Henkilörekisterin rekisterinpitäjä ja yhteyshenkilö

Aalto-yliopisto, IT, Webmaster

Henkilötietojen käyttötarkoitus

Kerättäviä henkilötietoja käytetään

  • Inton käyttöoikeuksien hallintaan,
  • Inton edellyttämien yhteydenottojen mahdollistamiseen

Palvelun käytöstä lokiin kertyviä henkilötietoja käytetään

  • palvelimen ja tietoliikenteen kapasiteetin seurantaan,
  • teknisten ongelmien ja väärinkäytösten selvittämiseen

Käsiteltävät henkilötiedot

Seuraavat tiedot noudetaan kotiorganisaatiostasi suostumuksellasi aina, kun kirjaudut palveluun:

  • Nimi, sähköpostiosoite, kotiorganisaatio
  • (opiskelijasta) Opiskelijastatus
  • (henkilökunnasta) Työsuhteen status

Seuraavat tiedot kerätään sinulta itseltäsi:

  • palveluun asettamasi palveluprofiili ja asetukset

Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötietoja säilytetään palvelussa 24 kuukautta viimeisestä käyttökerrasta tai niin kauan kuin valtuutus palvelun käyttöön jatkuu.

Henkilötietojen suojaamisen periaatteet

Tietoverkossa siirrettäessä henkilötiedot on suojattu SSL-tekniikalla. Henkilötiedoista palvelimelle syntyvä
henkilörekisteri on suojattu (ylläpitäjien henkilökohtaisilla käyttöoikeuksilla/salaamalla henkilörekiteri)

Henkilötietojen säännönmukainen luovuttaminen

Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Rekisteröidyn tarkistusoikeus

Tarkistaaksesi, mitä henkilötietoja sinusta on kerätty palvelimeen, ota yhteys em. yhteyshenkilöön.

Virheellisten tietojen oikaisu

Ota yhteys kotiorganisaatioosi, jos kotiorganisaatiostasi noudettavissa henkilötiedoissa on virheitä.