Tietoa sivustosta Into

[På svenska] [In English]

Into - verkkosivusto Aallon opiskelijoille (pdf)

Mikä Into on?

Into (http://into.aalto.fi) on Aalto-yliopiston portaali Aallon opiskelijoille opiskeluun, yliopiston palveluihin ja omaan yliopistoon liittyvään tietoon. Sivusto kerää myös Aalto-yliopiston uutiset ja tapahtumat kandidaatti- ja maisteriopiskelijoille sekä tohtorikoulutettaville. Intossa kaikki sisältö on julkista (= ei vaadi kirjautumista) ja pääosin kolmikielistä.

Into koostuu useista sivustoista: korkeakoulusivustojen lisäksi Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun ja Kauppakorkeakoulun laitoksilla ja tekniikan alan korkeakoulujen koulutusohjelmilla ja maisteriohjelmilla on sivustonsa. Lisäksi palveluilla on sivustonsa. Aloita Inton selailu valitsemalla oma korkeakoulusi otsikon Kandidaatti- ja maisteriopiskelijalle tai Tohtorikoulutettavalle alta.

Inton pääosat ovat

  • Kandidaatti- ja maisteriopiskelijalle: Tärkein tietolähde kandidaatti- ja maisteritason opintoja suorittaville, sisältö järjestetty kouluittain ja koulutusohjelmittain/ laitoksittain. Löydät opiskeluun liittyvää informaatiota esimerkiksi tutkintojen rakenteesta, ohjeet opiskelun käytäntöihin, lukuvuosi-ilmoittautumiseen, valmistumiseen ja vaihto-opiskeluun sekä uutiset.
  • Tohtorikoulutettavalle: Tärkein tietolähde tohtorikoulutettaville, järjestetty tohtoriohjelmittain. Sisältää informaatiota jatko-opinnoista ja niiden suorittamisesta sekä uutisia ja apurahailmoituksia.
  • Palvelut: Linkkejä opiskelijaa ja opiskelua tukeviin palveluihin (esim. IT, kirjasto, opintotuki).
  • Kampukset: Linkkejä käytännön tietoon kampuksista.
  • Aallosta: Yleistä tietoa ja uutisia Aalto-yliopistosta opiskelijan näkökulmasta.
  • Uudelle opiskelijalle: Ohjeita uudelle opiskelijalle opintojen aloittamiseen.

Oma Into

Voit luoda itsellesi Oma Into -aloitussivun. Oma Into - linkki löytyy nimesi takaa, kun olet kirjautuneena Intoon. Voit valita Oma Into -aloitussivullesi suosikkisivustosi ja nähdä koostettuna suosikkiesi uusimmat uutiset. Valitse suosikiksi esimerkiksi koulusi, koulutusohjelmasi/laitoksesi, muut kiinnostavat alat ja palveluista vaikkapa kirjasto! Kirjaudu Intoon Aalto-tunnuksella.

RSS-uutiset

Voit tilata RSS-uutiset eri kielillä kouluittain, laitoksittain, koulutus- ja maisteriohjelmittain sekä palveluittain. Lisäksi voit tilata RSS-virran suosikkisivustojesi uutisista sekä uusimmat apurahailmoitukset. Virta sisältää uutisen (tai apurahan) otsikon ja sekä linkin uutiseen Intossa. RSS-syötteiden tilaaminen

Into täydentää Aalto-yliopiston opiskelijan verkkosivustopalettia

Into on Aalto‐yliopiston henkilökunnan intranetin, Insiden sisarpalvelu. Inside on kohdistettu lähinnä henkilökunnalle, Into opiskelijoille. Molemmat ryhmät voivat selailla toisen ryhmän sivustoa.

Into ei  sisällä kurssikohtaisia tietoja. Ne löytyvät WebOodista (oodi.aalto.fi) ja MyCourses-oppimisympäristöstä (mycourses.aalto.fi). 

Alla on kuva opetuksen ja opiskelun verkkopalveluista opiskelijan näkökulmasta.

Haluatko tietoa opiskelemaan hakemisesta?

Into on kohdennettu Aallossa jo opiskeleville. Aalto-yliopiston opiskelumahdollisuuksista ja yliopistoon hakemisesta löytyy tietoa aalto.fi-sivuston Opiskelu-osiosta (www.aalto.fi). 

Palaute, kysymykset ja ongelmatilanteet

Katso sivu Palaute.

Inton ovat toteuttaneet yhteistyössä Aalto-yliopiston opinto- ja opiskelijapalvelut, viestintä ja IT, jotka myös vastaavat palvelun jatkokehityksestä.