RSS

[På svenska] [In English

Voit tilata RSS-uutiset eri kielillä kouluittain, laitoksittain, koulutus- ja maisteriohjelmittain sekä palveluittain. Lisäksi voit tilata RSS-virran suosikkisivustojesi uutisista (Oma Into -sivulta) sekä uusimmat apurahailmoitukset. Virta sisältää uutisen (tai apurahan) otsikon sekä linkin uutiseen Intossa.

Tee näin – RSS-syötteiden tilaaminen

Syöte on tilattavissa aina uutispalstan oikeasta alanurkasta linkin "Tilaa RSS-syöte" kautta. Syötteen sisältö on sama kuin kyseisen uutispalstan.

1. Suosikkisivustojesi uutiset (Oma Into)

Syöte tilataan Oma Into -sivulta "Uutiset suosikkisivustoiltani" -palstan alareunasta löytyvästä linkistä. HUOM! Kun muutat suosikkisivustojesi listaa, syöte on haettava uudelleen. RSS-syötteen sisältö ei automaattisesti päivity vastaamaan suosikkilistaasi.

2. Uutiset kouluittain, laitoksittain, koulutus- ja maisteriohjelmittain

Syöte tilataan kyseisen koulun, laitoksen (Kauppakorkeakoulu ja Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu) ja koulutus- tai maisteriohjelman (tekniikan alan korkeakoulut) etusivun uutispalstan alareunasta löytyvästä linkistä.

3. Uutiset palveluittain

Syöte tilataan kyseisen palvelun sivuston etusivun uutispalstan alareunasta löytyvästä linkistä. Myös Aalto CareerWebin uutiset ovat tilattavissa RSS:nä.

4. Kaikki uutiset

Syöte tilataan sivulta Uutiset. Syöte sisältää kaikki uutiset suomeksi, mutta ei sisällä apurahailmoituksia.

5. Apurahailmoitukset

Syöte on tarjolla uusimmista lisäyksistä apurahapalstalle. Tilaaminen tapahtuu apurahapalstan etusivulta.