TalentIT-messut

TalentIT 2015

in English


Etsitkö töitä?  Kymmenet ICT-alan huipputyönantajat saapuvat Dipoliin

Haluaisitko päästä tapaamaan potentiaalisia työnantajia kasvotusten? TalentIT-messuilla opiskelijat ja nuoret ammattilaiset pääsevät luomaan kontakteja ja käymään mielenkiintoisia keskusteluja alan huippuyritysten kanssa. Suomen suurimmat ICT-alan rekrytointimessut tarjoavat erinomaisen tilaisuuden harjoittelu-, kesä- tai diplomityöpaikan löytämiseen. Tartu tilaisuuteen ja saavu Otahallille keskiviikkona 4.11.2015.

Näytteilleasettajien joukossa on mitä mielenkiintoisimpia yrityksiä aina start-upeista kansainvälisesti tunnettuihin isoihin taloihin ja yllätysvieraisiin. Viime vuonna tapahtumassa oli tavattavissa lähes 70  ICT-alan huipputyönantajaa.

Saavu rohkeasti paikan päälle jututtamaan yritysten edustajia. Saatat hyvinkin tavata tulevaisuuden työnantajasi!

Tykkäämällä TalentIT-messuista Facebookissa saat nopeasti selville viimeisimmät näytteilleasettajakiinnitykset, yritysten työpaikkailmoitukset ja muut messu-uutiset.

Vapaa pääsy – Tervetuloa!

Tapahtuman järjestää Aalto-yliopiston kumppanuuspalvelut

---

 

Vuosittain Otaniemen kampuksella järjestettävä ICT-alan rekrytointitapahtuma tuo yhteen alan huippuosaajat ja -työnantajat. Tänä vuonna DIpolin ollessa remontissa messut valtaavat Otahallin (Otaranta 6)

TalentIT-messuilla on mahdollista luoda suoria kontakteja ICT-alan työnantajiin sekä saada tietoa työ- ja harjoittelupaikoista. Voit kerätä tietoa toimialasta, erilaisista työnantajista ja heidän tarjoamistaan uravaihtoehdoista. Perehtymällä näytteilleasettajiin etukäteen saat suurimman hyödyn irti messuista. Lisäksi messuilla päivystää CV-klinikka, jossa saa vinkkejä ansioluettelon tekemiseen.

TalentIT-messuille ovat tervetulleita kaikki Aalto-yliopiston ICT-alan opiskelijat sekä muiden yliopistojen ja korkeakoulujen alasta kiinnostuneet opiskelijat.

Päästäksesi messutunnelmaan, tsekkaa myös nämä:

Parhain terveisin,

TalentIT-tiimi
talentit@aalto.fi