TalentIT-messut

[på svenska] [in English]

TalentIT 2013 -messut oli menestys!

Otaniemen Dipolissa järjestetty ICT-alan rekrytointitapahtuma toi jälleen yhteen alan huippuosaajat ja -työnantajat 7. marraskuuta. Kiitos kaikille, jotka olivat mukana tekemässä TalentIT 2013 -tapahtumasta menestyneen - yli 50:een näytteilleasettajaan kävi tutustumassa 2 300 opiskelijaa ja nuorta ammattilaista.

TalentIT 2014 järjestetään 6. marraskuuta, nähdään silloin!

---

Vuosittain Otaniemen kampuksella järjestettävä ICT-alan rekrytointitapahtuma tuo yhteen alan huippuosaajat ja -työnantajat Dipolissa.

TalentIT-messuilla on mahdollista luoda suoria kontakteja ICT-alan työnantajiin sekä saada tietoa työ- ja harjoittelupaikoista. Voit kerätä tietoa toimialasta, erilaisista työnantajista ja heidän tarjoamistaan uravaihtoehdoista. Messuilla päivystää myös CV-klinikka, jossa voit piipahtaa ja saada vinkkejä ansioluettelosi viilaamiseen huippukuntoon. Perehtymällä näytteilleasettajiin etukäteen saat suurimman hyödyn irti messuista.

TalentIT-messuille ovat tervetulleita kaikki Aalto-yliopiston ICT-alan opiskelijat sekä muiden yliopistojen ja korkeakoulujen alasta kiinnostuneet opiskelijat.

Päästäksesi messutunnelmaan, tsekkaa myös nämä: