Lomakkeet

[På svenska] [In English]

Pdf-dokumenttien lukemiseen ja tulostamiseen tarvittavan Adobe Acrobat Reader -ilmaisohjelman voit hakea esim. Adoben sivulta.

Pdf-lomakkeiden täyttäminen ei ole mahdollista Firefox-selaimessa. Avaa lomake toisessa selaimessa (esim. Chrome tai Internet Explorer).

HOPS

Jos olet tehnyt runsaasti opintoja vanhentuneiden tutkintovaatimusten mukaan, käytä tätä pohjaa:

HOPS vaihdettaessa opiskelemaan vuoden 2013 tutkintosäännön mukaisesti (kandidaatin tutkinto)

HOPS vaihdettaessa opiskelemaan vuoden 2013 tutkintosäännön mukaisesti (diplomi-insinöörin tutkinto)

HOPS vaihdettaessa opiskelemaan vuoden 2013 tutkintosäännön mukaisesti (CCIS, Communication Engineering)

 

Muualla suoritettavat/suoritetut opinnot, kieliopinnot ja työharjoittelu

Diplomityö ja seminaariesitelmä

Sähkötekniikan korkeakoulun opinnäytetyöpohja löytyy diplomityö-sivulta

 

Valmistuminen

Opinto-oikeuteen liittyvät lomakkeet ja linkit


Kansainväliset asiat 

Pdf-dokumenttien lukemiseen ja tulostamiseen tarvittavan Adobe Acrobat Reader -ilmaisohjelman voit hakea esim. Adoben sivulta.

Vaihtoon lähtevät opiskelijat

Teknillisen alan opiskelijavaihdon hakulomake (apuraha ja vaihtopaikka -  online-lomake) on auki vain hakuaikana (klo 16.15 asti)


HUOM! Vaihtohakemusta lähettäessäsi tarkista, että saat pdf dokumentin hakemuksestasi - mikäli pdf ei muodostu sen jälkeen kun olet jättänyt hakemuksen tai ilmenee muita ongelmia, ole yhteydessä oman koulusi vaihdon suunnittelijaan.

 

 Ohjeet sähköisen hakemuksen täyttämistä varten

Sähköisen hakulomakkeen täyttöohjeet (tekniikan ala):

1. Avaa sähköinen hakulomake osoitteessa https://aalto.moveon4.com/form/52208c1a0f9d30975c000000/eng.
Huomaathan, että hakulomake on auki vain opiskelijavaihdon hakuaikoina.

2. Kirjaudu sisään Aalto-tunnuksillasi. Avaa kohdasta Start a new application yleisohjesivu ja useampisivuinen hakulomake. Hakulomakkeen sivujen otsikot (yht. 10 kpl) näkyvät vasemmalla olevassa valikossa.

3. Täytä online-lomake sivu kerrallaan. Ruksita ”Mark page as complete” -kohta, kun ko. sivu on kokonaan täytetty. Hakemuksen voi tallentaa välillä ja jatkaa täyttämistä myöhemmin (ko. hakuajan puitteissa).

4. Listaa hakemasi vaihtokohteet (max. 3 vaihtoehtoa) sivulla List of exchange places ensisijaisuusjärjestyksessä. +Destination -kohdasta saat lisättyä vaihtokohteita.

5. Sivulla Relevant documents to be uploaded sinun tulee skannata hakemuksesi liitteet (allekirjoituksilla varustettu opintosuunnitelma, virallinen, eli leimattu ja allekirjoitettu opintosuoritusote, mahd. kielitodistus) pdf-muodossa. Yksittäisen liitteen maksimikoko on 2 MB. Opintosuunnitelma tulee skannata jokaisen kohteen (1-3 kpl) osalta, suoritusote ja kielitodistus riittävät yksinä kappaleina.

• Tarkemmat hakuohjeet löytyvät oman korkeakoulusi Into-sivuilta, otsikon Kansainvälistyminen ja opinnot ulkomailla -alisivuilta.

Huom. täytä tietosi suoraan hakulomakkeelle, älä kopioi tekstiä esim. Wordistä - tämä voi lukita hakemuksen ja estää pdf-dokumentin muodostumisen.

6. Lähetä submit-painikkeella valmis hakemus liitteineen.

7. Odota, että hakemuksestasi muodostuu pdf-versio sulkematta järjestelmää. Talleta pdf itsellesi kuitiksi onnistuneesta hakemuksen lähettämisestä. Mikäli pdf ei muodostu ja/tai et saa sitä tulostettua ota yhteys oman korkeakoulusi vaihtokoordinaattoriin. Älä aloita uutta hakemusta.

8. Kirjaudu ulos järjestelmästä.

9. Toimita hakemuksestasi muodostunut pdf-dokumentti sekä alkuperäiset liitteet korkeakoulusi vaihtokoordinaattorille. Huomaathan, että hakemus katsotaan täydelliseksi vasta, kun pdf ja alkuperäiset liitteet on toimitettu korkeakoululle. Liitteet tulee toimittaa viimeistään hakemusdeadlinea seuraavana päivänä klo 16.15 mennessä.

10. Kun hakemus on lähetetty, opiskelija ei voi enää itse muokata hakemusta. Mikäli sinulla on kysyttävää hakemukseesi liittyen, ota yhteyttä oman korkeakoulusi vaihtokoordinaattoriin.

 

Erasmus-vaihtoon lähtevät opiskelijat

Opintosuunnitelmapohja, joka liitetään online-lomakkeeseen:

Ulkomaille harjoitteluun lähtevät opiskelijat

Ulkomaille harjoitteluun lähtevien apurahalomakkeet ovat Aalto CareerWebissä (vaati Aalto-kirjautumisen). Lisätietoja myös osoitteesta career-tech@aalto.fi.