Erillisten opintojen suoritusoikeuden hakeminen

[På svenska] [In English]

Erillisten opintojen suoritusoikeutta haetaan lomakkeella.

Hakemukseen tarvittavat liitteet ovat:

  • virallinen opintosuoritusote
  • kopio tutkintotodistuksesta
  • työnantajan lausunto mikäli hakuperusteesi on ammattipätevyyden lisääminen
  • hyväksymistodistus tutkijakouluun, mikäli kyseessä on tutkijakoulutus.

Hakemus voidaan hylätä esimerkiksi, jos hakijalla ei ole tarpeellisia esitietoja, laitoksella ei ole resursseja ottaa kurssille erillisopiskelijoita tai jos kurssi on sisällön puolesta tarkoitettu pääaineopiskelijoille.

Samalla hakemuksella ei voi hakea Aalto-yliopiston eri korkeakoulujen kursseille. Muiden korkeakoulujen erillisopinnoista on tietoa kyseisen koulun Into-sivuilla, jonne pääsee Kandidaatti- ja maisteriopiskelijalle -valikosta.

Erillisten opintojen hinnoista

Erillisopiskelu on maksullista: 15 euroa/opintopiste (1.8.2015 alkaen). Mikäli opinto-oikeus myönnetään, lasku lähetetään joko päätöksen mukana tai erikseen myöhemmin.

Aalto-yliopiston opiskelumaksut, vararehtorin päätös 5.5.2015 (Inside).

Hakuajat ja hakemusten palautus

Hakemukset palautetaan Aalto-yliopiston perustieteiden korkeakoulun opinto- ja opiskelijapalveluihin, PL 15400, 00076 Aalto. Hakemuksia voi jättää jatkuvasti. Kun opiskeluoikeushakemus on käsitelty, opiskelijalle ilmoitetaan onko opiskelijalle myönnetty opiskeluoikeus ja jos on, mihin opintojaksoihin oikeus on myönnetty. Lisätietoja antaa opinto- ja opiskelijapalvelut, sari.salmisuo(ät)aalto.fi, puh. 050 408 4540.