På svenska

Hakijapalveluiden abi-infoilijakoulutus

Joka lukuvuosi Aalto-yliopiston opiskelijat kiertävät lukioissa, messuilla ja varuskunnissa kertomassa yliopisto-opiskelusta mahdollisille tuleville fukseille ja mursuille, ja tästä syystä Hakijapalvelut järjestää kaikille abimarkkinoinnista ja lukiovierailuista kiinnostuneille infoilijakoulutusta. Koulutuksissa käydään läpi perustiedot kaikista Aalto-yliopiston korkeakouluista, sekä Aallon hakumenettelyjä, hakuaikoja ja muutamia opiskelijavalintojen erikoistapauksia. Myöskään itse esiintymistä ei ole unohdettu, sillä paikalla on usein vieraileva esiintymistaitokouluttaja tai ammattinäyttelijä. Tämän sivun tiedot koskevat Otaniemen ja Töölön opiskelijoiden abimarkkinointikoulutuksia ja abi-infoja, Mikkelin kampuksella on omat käytäntönsä.

Infoilumateriaalit ovat vapaassa jaossa kaikille aiheesta kiinnostuneille, mutta kannattaa huomioida, että vain koulutuksen käyneet voivat saada korvauksen (100€) pitämistään infoista*. Matkakuluja ei pääsääntöisesti korvata. Myös koulutuksen käyneiden tulee sopia infosta etukäteen, jotta he voivat saada korvauksen infosta**. Infoilijakorvaus on infoilijoiden määrästä riippumatta 100 € / info, ja halutessaan infoilijat voivat jakaa korvauksen keskenään. 

*Lähtökohtana 45-75 min esitys, lisäesitykset, jotka pidetään samalla alueella lyhyen ajan sisällä toisistaan (n. viikon sisällä): + 20 € / esitys koulutuksen käyneille infoilijoille

**Kerrothan joka tapauksessa sopimastasi abi-infosta myös hakijapalveluiden opintosihteerille (yhteystiedot sivun alareunassa) riippumatta siitä haluatko korvauksia.


Lukioiden varaus

Tarkista ensin Hakijapalveluilta (hakijapalvelut[at]aalto.fi) onko haluamasi lukio vapaana. Kun saat kuittauksen, että lukioon voi lähteä pitämään infoa, voit itse ottaa yhteyttä ja sopia infon lukion kanssa. Kun olet sopinut vierailun ajankohdan, lähetä vierailuehdotus alla olevan linkin kautta. 

Lista sovituista vierailuista

Lähtökohtaisesti yhdessä lukiossa käydään vierailemassa vain kerran lukuvuoden aikana / ala. 

Lomakkeet

Kun käyt infoilemassa ja haluat siitä rahallisen korvauksen, tulee sinun täyttää alla oleva palautelomake (Webropol-verkkosivupohjainen) ja tarpeen mukaan pdf-muotoinen henkilötietolomake (alla). Henkilötietolomaketta ei tarvitse täyttää, jos olet joko työsuhteessa Aalto-yliopistoon tai olet täyttänyt henkilötietolomakkeen viimeisen vuoden sisällä.

Huomaa, että opinto-ohjaajan/opettajan tulee täyttää oma palautelomake https://tinyurl.com/Aalto-palautelomake

Koulutukset

Seuraavat koulutukset järjestetään syksyllä 2019.

Materiaalit

Aalto-yliopiston yleisesittely vuodelle 2018 löytyy suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi materiaalipankista.

Kauppakorkeakoululta esitteitä voi hakea Opinto- ja opiskelijapalveluiden Helpdeskistä.


Yhteystiedot

Hakijapalvelut: hakijapalvelut[at]aalto.fi
Hakijapalveluiden toimisto: Otakaari 1, huone Y199a (Starting point), 1. krs