På svenska | In English

Huom! Päivitetty 6.10.2021:
Hakijapalvelut suosittelee vahvasti, että infoilutoimintaa toteutetaan syyslukukaudella 2021 mahdollisuuksien mukaan etäyhteyden välityksellä. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan tällä sivulla.

Haluatko ansaita lisätuloja esittelemällä Aaltoa?
Osallistu Hakijapalveluiden abi-infoilijakoulutukseen!

Joka lukuvuosi Aalto-yliopiston opiskelijat kertovat muun muassa lukiolaisille, messuvieraille ja asevelvollisille yliopisto-opiskelusta. Hakijapalvelut järjestää syksyllä kaikille abi-infoilusta kiinnostuneille infoilijakoulutusta. Koulutuksessa käymme läpi olennaisimmat asiat liittyen Aalto-yliopiston koulutusaloihin sekä hakumenettelyihin. Myöskään itse esiintymistä ei ole unohdettu, sillä paikalla on vieraileva esiintymistaitokouluttaja.

Vain koulutuksen käyneet ovat oikeutettuja korvaukseen pitämistään infoista. Infoilijakorvaus on infoilijoiden määrästä riippumatta 100 € / info, ja halutessaan kaksi infoilijaa voivat jakaa korvauksen keskenään. Lähtökohtana korvaukselle on 45-75 min esittely. Matkakuluja ei pääsääntöisesti korvata. Jos infoilija pitää saman lukukauden aikana enemmän kuin kolme infoa, korvaus on kolmen infon jälkeen 20 € / lisäinfo / lukukausi. Tilanteissa, joissa Hakijapalvelut etsii esittelijöitä, lisäpalkkiosääntöön on tapauskohtaisesti mahdollista tehdä poikkeus. Tästä sovitaan kuitenkin aina etukäteen Hakijapalveluiden kanssa.

Infoista tulee aina sopia etukäteen Hakijapalveluiden kanssa. Kerrothan sopimastasi abi-infosta Hakijapalveluille (yhteystiedot sivun alareunassa) riippumatta siitä, haluatko korvauksia. Lähtökohtaisesti yhdelle lukiolle pidetään esittely vain kerran lukukauden aikana / ala.

Huom! Käytäntö on, että infoja ei videoida.

Huomaathan, että tämän sivun tiedot koskevat vain Otaniemen opiskelijoita. Mikkelin kampuksella on omat käytäntönsä.

Koulutukset

11.10.2021 (suomeksi) klo 16.15 - 19

12.10.2021 (ruotsiksi) klo 16.15 - 19

3.11.2021 (suomeksi) klo 16.15 - 19

4.11.2021 (englanniksi) klo 16.15 - 19

Ilmoittaudu koulutukseen

Toimi näin:

Ennen infoilua

1) Tarkista Hakijapalveluilta, onko haluamasi lukio vapaana.
2) Saatuasi vahvistuksen, että lukiolle voi esitellä Aaltoa, sovi aikataulusta lukion kanssa.
3) Ilmoita sopimasi esittelyn ajankohta sekä kesto Hakijapalveluille sähköpostitse.
4) Lue etäinfokäytäntöjä ja Zoom-tilojen luomista koskevat ohjeet huolellisesti ja valmistaudu esittelyyn.


Infoilun jälkeen

Saadaksesi pitämästäsi infosta rahallisen korvauksen:

1) Pyydä opinto-ohjaajaa/opettajaa täyttämään palautelomake esittelystä.
2) Täytä ja palauta infoilijan palaute- ja palkkiolomake (muista liittää lomakkeelle myös täytetty henkilötietolomake ja verokortti).

Korvausta ei voida maksaa ilman kaikkia yllämainittuja lomakkeita/liitteitä.

Palaute- ja palkkiolomake tulee palauttaa erikseen jokaisesta pitämästäsi infosta. Henkilötietolomaketta ei tarvitse täyttää eikä verokorttia palauttaa, jos olet toimittanut ne meille viimeksi kuluneen vuoden sisällä tai olet työsuhteessa Aaltoon.

Materiaalit

Aalto-yliopiston yleisesittely lukuvuodelle 2020-2021 löytyy suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi materiaalipankista. Huom! Esittelymateriaali päivitetään 1.11.2021 mennessä.

Yhteystiedot

Hakijapalvelut: hakijapalvelut[at]aalto.fi
Hakijapalveluiden toimisto: Otakaari 1, huone Y199a (Starting point), 1. krs