På svenska

Haluatko ansaita lisätuloja esittelemällä Aaltoa?

Osallistu Hakijapalveluiden abi-infoilijakoulutukseen!

Joka lukuvuosi Aalto-yliopiston opiskelijat kiertävät lukioissa, messuilla ja varuskunnissa kertomassa yliopisto-opiskelusta. Hakijapalvelut järjestää syksyllä kaikille abimarkkinoinnista ja lukiovierailuista kiinnostuneille infoilijakoulutusta. Koulutuksessa käymme läpi olennaisimmat asiat liittyen Aalto-yliopiston koulutusaloihin sekä hakumenettelyihin. Myöskään itse esiintymistä ei ole unohdettu, sillä paikalla on vieraileva esiintymistaitokouluttaja.

Vain koulutuksen käyneet ovat oikeutettuja korvaukseen pitämistään infoista. Infoilijakorvaus on infoilijoiden määrästä riippumatta 100 € / info, ja halutessaan kaksi infoilijaa voivat jakaa korvauksen keskenään. Lähtökohtana korvaukselle on 45-75 min esittely. Matkakuluja ei pääsääntöisesti korvata. Korvaus lisäinfoista, jotka pidetään samalla alueella lyhyen ajan sisällä toisistaan (n. viikon sisällä), on 20 € / info.

Infoista tulee aina sopia etukäteen Hakijapalveluiden kanssa. Kerrothan sopimastasi abi-infosta Hakijapalveluille (yhteystiedot sivun alareunassa) riippumatta siitä, haluatko korvauksia.


Huomaathan, että tämän sivun tiedot koskevat vain Otaniemen opiskelijoita. Mikkelin kampuksella on omat käytäntönsä.

Koulutukset

Syksyn koulutukset järjestetään seuraavina ajankohtina:

Ti 15.10.2019 klo 16.00-19.15 (suomi)
Ke 16.10.2019 klo 16.00-19.15 (ruotsi)
Ti 29.10.2019 klo 16.00-19.15 (suomi)


Voit ilmoittautua koulutukseen täyttämällä oheisen lomakkeen.


Järjestämme 12.2.2020 englanninkielisen koulutuksen, johon voi ilmoittautua täyttämällä oheisen lomakkeen.

Lukioiden varaus

Tarkista aina ensin Hakijapalveluilta, onko haluamasi lukio vapaana. Kun olet saanut vahvistuksen, että lukioon voi lähteä pitämään infoa, voit itse sopia aikataulusta lukion kanssa. Kun olet sopinut infon ajankohdan, ilmoita siitä Hakijapalveluille sähköpostitse.

Lähtökohtaisesti yhdessä lukiossa käydään vierailemassa vain kerran lukukauden aikana / ala. 

Lomakkeet

Kun olet käynyt infoilemassa ja haluat siitä rahallisen korvauksen, sinun tulee täyttää alla olevat Webropol -palautelomake ja henkilötietolomake. Täytetty henkilötietolomake ja verokortti (pdf-muodossa) liitetään Webropol -lomakkeelle. Palaute- ja palkkiolomake tulee palauttaa erikseen jokaisesta pitämästäsi infosta.

Henkilötietolomaketta ei tarvitse täyttää eikä verokorttia palauttaa, jos olet toimittanut ne meille viimeisen vuoden sisällä tai olet työsuhteessa Aaltoon.

Materiaalit

Aalto-yliopiston yleisesittely vuodelle 2019 löytyy suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi materiaalipankista.

Yhteystiedot

Hakijapalvelut: hakijapalvelut[at]aalto.fi
Hakijapalveluiden toimisto: Otakaari 1, huone Y199a (Starting point), 1. krs