På svenska | In English


Opintosuoritusote ja opiskelutodistus

Sähköinen opintosuoritusote ja opiskelutodistus ovat  pdf-muotoisia dokumentteja, joissa sähköinen allekirjoitus varmentaa otteen alkuperän ja eheyden. Sähköinen allekirjoitus korvaa käsin tehdyn allekirjoituksen ja leimauksen.

Sähköinen opintosuoritusote/opiskelutodistus tilataan WebOodin kautta. Tilattu tiedosto on ladattavissasi koneellesi WebOodista n. 15 minuuttia tilauksen jälkeen.

Sähköinen opintosuoritusote/opiskelutodistus on virallinen vain sähköisenä, ei esimerkiksi paperikopiona. Dokumenttia ei voi muuttaa. Muuttaminen johtaa siihen, että sähköinen allekirjoitus ei ole enää voimassa. Sähköinen dokumentti ja sen tarkastaminen (pdf)

Sähköistä opintosuoritusotetta/opiskelutodistusta  pitäisi pystyä käyttämään kaikissa niissä tilanteissa missä paperistakin allekirjoitettua ja leimattua dokumenttia. Mikäli asiointitaho ei hyväksy sähköisesti allekirjoitettua dokumenttia, voit pyytää allekirjoitetun ja leimatun opintosuoritusotteen/opiskelutodistuksen Aalto-yliopiston Opiskelijapalvelupisteistä.


Tilaa sähköinen opintosuoritusote tai opiskelutodistus opintorekisterijärjestelmässä.