På svenska | In English


Jos menetät opiskeluoikeutesi lukuvuosi-ilmoittautumisen laiminlyömisen takia, sinun tulee hakea opinto-oikeuden palauttamista.

Hae opinto-oikeuden palauttamista täyttämällä alla oleva pdf-lomake  ja palauta se opiskelijapalvelupisteeseen. Jos ilmoittautumisen laiminlyönti on kestänyt pidempään kuin yhden lukuvuoden, hakemukseen tulee liittää tavoitteellinen ja toteuttamiskelpoinen suunnitelma opintojen loppuun saattamisesta kohtuullisessa ajassa sekä selvitys ilmoittautumisen laiminlyönnistä.

Jos opinto-oikeus palautetaan ja saat oikeuden ilmoittautua, sinulta peritään 35 euron uudelleenkirjaamismaksu. Läsnäolevaksi ilmoittautuvan perusopiskelijan tulee uudelleenkirjaamismaksun lisäksi maksaa ylioppilaskunnan (AYY) jäsenmaksu sekä 1.1.2021 alkaen erillinen terveydenhoitomaksu.

Opinto-oikeuden palauttaminen edellyttää, että sinulla on jäljellä tutkinnon suorittamisaikaa tai sille myönnettyä lisäaikaa. Huomaathan, että lukuvuosi-ilmoittautumisen laiminlyönnistä huolimatta tutkinnon suorittamisaika kuluu kuten läsnäolevaksi ilmoittautuneella, vaikka opiskeluoikeutta ei olekaan.

  File Modified
PDF File A005_opinto-oikeuden_palautus.pdf Sep 17, 2018 by Heli Heinola