På svenska | In English

Starting Point of Wellbeing tarjoaa opiskelijoille neuvontaa ja palveluohjausta hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä. Tule käymään ja tutustumaan YTHS:n, opintopsykologien, opinto-ohjaajien, Aalto-pappien, UniSportin ja AYY:n palveluihin. Starting Point of Wellbeing on auki arkisin klo 9.00-15.00.

Osoite: Y199c, Otakaari 1

Mahdollisissa poikkeustapauksissa ilmoitetaan kiinniolosta SPWB:n ovessa olevalla lapulla.

Anna meille palautetta!


MA

TI

KE

TO

PE

Aamupäivä

9-11.30

Opinto- ja

uraohjauspsykologit

YTHS

UniSport

(9.45- 10.45)

YTHS

AYY häirintäyhdys-

henkilö

Lounas  

11.30-12.30

Lounas  

11.30-12.30

Lounas  

11.30-12.30

Lounas  

11.30-12.30

Lounas  

11.30-12.30

Lounas  

11.30-12.30

Iltapäivä

12.30-15

Opinto- ja

uraohjauspsykologit

YTHS

Opinto-ohjaajat

YTHS

Aalto-papit


Aalto-papit, pe 12.30-15

Opinnot ovat vaativa rasti ja onhan elämässä paljon muutakin kuin opinnot! Aalto-papit tarjoavat sinulle keskusteluapua. Työtä määrittää läsnäolo, kuunteleminen ja ehdoton vaitiolovelvollisuus. Haluamme tukea opiskelijoiden kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tule tutustumaan! Saat tietoa keskusteluaikojen varaamisesta, chattipalvelusta, ryhmistä, brunsseista ja muusta toiminnasta, jota Aalto-papit tarjoavat!

AYY, pe klo 9-11.30

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY:n häirintäyhdyshenkilöille voi kertoa kohtaamastaan häirinnästä ja epäasiallisesta käytöksestä. Palvelu on luottamuksellinen eikä toimenpiteisiin ryhdytä ilman opiskelijan suostumusta, mutta halutessasi häirintäyhdyshenkilöt auttavat selvittämään tilanteen. Häirintäyhdyshenkilöt neuvovat yksittäisten opiskelijoiden lisäksi myös opiskelijajärjestöjä.

Opinto- ja uraohjauspsykologit, ma 9-15

Tökkivätkö opinnot tai onko sinulla opiskeluun tai työelämään siirtymiseen liittyviä huolia? Tule tutustumaan Aallon psykologeihin ja keskustelemaan voisiko Aallon psykologien palveluilla olla sinulle annettavaa. Saat tietoa yksilöohjauksen ajanvarauksesta, järjestämistämme kursseista ja ryhmistä sekä verkkopalveluista.

Opinto-ohjaajat ke klo 12.30-15

Kaipaatko tukea sen miettimiseen, oletko oikealla alalla ja mihin haluaisit suunnata? Haluaisitko selkiyttää tavoitteitasi opintojen ja työelämän suhteen? Opinto-ohjaaja auttaa mm. yleisessä opintojen suunnittelussa ja työelämään suuntautumisessa.  Opon kanssa voit pohtia esimerkiksi erilaisia opintoihin liittyviä haku- ja valintatilanteita.

UniSport, ke klo 9.45-10.45

Tervetuloa UniSportiin! Liikunta tuo iloa ja energiaa elämään. Mietitkö, miten lisäisit liikuntaa opiskelun oheen? Tai kuinka huolehtia riittävästä palautumisesta? Entä miten on liikkuvuutesi laita – tule testaamaan älykepillä. Syksyn 2019 aikana saat vinkkejä näihin asioihin fysioterapeutti Hanna Autiolta, joka työskentelee liikunnanohjaajana ja personal trainerina. Koko ohjelman näet täältä.

YTHS, ti 9-15, to 9-15

Painaako mieltäsi joku terveyteen liittyvä asia? YTHS:n terveydenhoitajan neuvonta, palveluohjaus ja tuen tarpeen arviointi Starting Point of Wellbeing-pisteessä tiistaisin ja torstaisin klo 9-15.


Starting Point of Wellbeing tarjoaa tietoa myös Nyyti ry:n ja EMY Ry:n palveluista.