Uutiskirje 2-2016

Master’s Thesis Day 16.3. klo 16-19

Mistä aihe DI-työlle? Mitä diplomityön tekemisessä täytyy huomioida? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksia SCI:n Master’s Thesis Day -tapahtumassa ke 16.3. klo 16 alkaen. Katso lisätietoja ja ilmoittaudu tapahtumaan täällä viimeistään 10.3. 

Aallon sivuainemessut to 10.3.

Jos tutkinnostasi puuttuu vielä kokonaan sivuaine, tule tutustumaan mahdollisuuksiisi Aalto-yliopiston sivuainemessuille torstaina 10.3. klo 10-15 Otakaari 1 Hub-tilaan. Messuilla esitellään koko yliopiston kandi- ja maisteritutkinnoissa tarjolla olevia sivuaineita.

Hae JOO-opinto-oikeutta toiseen yliopistoon 30.4. mennessä

Voit hakea opinto-oikeutta toisen suomalaisen yliopiston kursseille JOO-haussa. Osa yliopistoista noudattaa JOO-opintojen hakuaikoja, osassa on jatkuva haku. Osassa yliopistoja hakuaika lukuvuoden 2016 - 2017 kursseille päättyy 30.4. Hakemuksen liitteeksi tarvitset kopion HOPSista, jossa JOO-opinnot on hyväksytty osaksi tutkintoa. Lisätietoja JOOPAS-järjestelmästä.

Aallon kesäopetus

Myös kesällä on mahdollista opiskella. Aallon kesäopetus-sivustolle on kerätty Aalto-yliopiston ja muiden toimijoiden Aallon opiskelijoille tarjoama kesäopetus. HUOM! Tarjontaa päivitetään vielä! Myös Aallon avoimen yliopiston kesäopetustarjonta on julkaistu. Tietoa avoimessa yliopistossa tarjolla olevista kursseista ja ilmoittautumisajat sekä -ohjeet löydät täältä.

Tekniikan alan yhteinen kesäkandidaattiseminaari 2016

Kesällä 2016 tarjotaan tekniikan kandidaatintutkintoa suorittaville opiskelijoille yhteinen kandidaattiseminaari. Seminaariin osallistuvien täytyy ilmoittautua WebOodissa 11.4.- 15.5.2016. HUOM! Kurssilla on esitehtävä, joka tulee suorittaa 25.5. mennessä. Lisätietoa seminaarista löydät kurssin MyCourses-sivuilta.

Opintoneuvojat tavattavissa T-talolla huoneessa A225

SCI:n opintoneuvojat Matilda Säde ja Essi Jukkala päivystävät huoneessa A225 maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 9-11 ja 12-14 toukokuun loppuun asti. Heiltä voit kysyä erityisesti opintoihisi liittyvistä käytännön asioista, esim. kursseille ilmoittautumisesta tai tenttikäytännöistä. Opintoneuvojat tavoitat myös sähköpostitse osoitteesta advisors-sci@aalto.fi.

Tutkinnonuudistus – viimeiset kurssit valmiiksi kevään aikana!

Jos opiskelet vielä vanhan, moduulimuotoisen tutkintorakenteen mukaisesti muista, että tämä kevät on viimeinen hetki saada loput kurssit käytyä. Tarkempaa tietoa tutkinnonuudistuksesta löydät tammikuun uutiskirjeestä sekä Inton Tutkinnonuudistus-sivuilta.

Valmistuminen keväällä 2016

Keväällä 2016 valmistuva: tarkista kevään valmistumisaikataulut hyvissä ajoin! Huomaa, että kevään viimeinen valmistumispäivä on 17.6. Diplomi-insinööriksi valmistuvat löytävät tarkemmat tiedot täältä.