Koetko muiden auttamisen ja ohjauksen olevan sinun juttusi? Haluatko olla mukana kehittämässä korkeakoulusi ohjaus- ja neuvontapalveluita? Haluatko saada arvokasta työkokemusta?
 
Haemme opintoneuvojien tiimiin kahta suomenkielistä- ja yhtä ruotsinkielistä opintoneuvojaa osa-aikaiseen työhön 1.1.2019 ja 1.3.2019 alkaen. Työaika on keskimäärin 10 t/vko. Lukukausien alussa ja kiireaikoina viikkotyötunteja saattaa tulla enemmän ja hiljaisempina aikoina työtunteja voidaan tasata. Työaika on joustavasti sovitettavissa opintojen oheen. Toivomme, että olisit valmis työskentelemään tiimissämme vähintään 1 vuoden.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn sekä hyödyllistä työkokemusta. Opintoneuvojana pääset näkemään tarkemmin korkeakoulun toimintaa sekä opit tuntemaan eri alojen opiskelijoita ja yliopiston henkilökuntaa. Lisäksi voit hyödyntää kielitaitoasi kansainvälisessä ympäristössä.

 
Opintoneuvojan tehtäviä:
Ø  Opiskelijoiden neuvonta henkilökohtaisesti, sähköpostitse, sekä hyödyntäen sosiaalista mediaa (esim. Facebook, WhatsApp ja Telegram)
Ø  Viestintä sosiaalisen median ja Into-sivujen kautta (myös Snapchat)
Ø  HOPSien kommentointi
Ø  Orientaatioviikon- ja opiskelijamarkkinoinnin tilaisuuksiin osallistuminen ja niiden valmisteluissa avustaminen
Ø  Asiakaspalvelu opiskelijapalvelupisteessä
Toivomme sinulta hyvää suomen- ja englannin kielen taitoa, ruotsinkielen taito katsotaan eduksi, positiivista ja asioihin tarttuvaa työotetta, hyviä tietoteknisiä valmiuksia, viestintätaitoja (myös sosiaalinen media), asiakaspalveluasennetta, oma-aloitteisuutta, sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisua sekä kiinnostusta opintoasioihin. Hakea kannattaa, vaikka ei kaikkia toivekohtia täyttäisikään!


Palkkaus määräytyy Aalto-yliopistossa käytössä olevan yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Toimita vapaamuotoinen hakemus liitteineen: CV tai LinkedIn osoite, sekä muut dokumentit sähköpostilla: virpi.riissanen@aalto.fi, 22.11.2018 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi itsestäsi, opinnoistasi, työkokemuksestasi sekä mahdollisista luottamustehtävistäsi.

Lisätietoja tehtävistä:

Koordinaattori Virpi Riissanen, e-mail: virpi.riissanen@aalto.fi, puh. 050 5645495
Opintoneuvojat Amanda Grannas, Anni Halko ja Joel Määttänen, email: advisors-eng@aalto.fi
puh. 050 4064409 vastaanottoaikoina: https://www.facebook.com/opintoneuvola/