Hyvät ELECin opiskelijat ja akateeminen henkilökunta!

ELECin opiskelijapalveluissa on edelleen resurssivaje, eikä tilanteeseen ole toistaiseksi löytynyt tyydyttävää ratkaisua ponnisteluista huolimatta.

Ikävä kyllä joudumme toistaiseksi jatkamaan supistetuilla aukioloajoilla ja pidennetyillä käsittelyajoilla. Lisäksi ensi vuoden aikana on vain neljä koulutusneuvostoa, eli mahdollisuutta hyväksyttää diplomityön aihe ja diplomityö. Opinnäytettään tekevien opiskelijoiden ja diplomitöiden valvojien on syytä huolehtia, että työn aihe hyväksytään heti työtä aloittaessa, ettei työn hyväksyminen ja opiskelijan valmistuminen viivästy. Samoin työn viimeistelyn aikataulu on tarpeen suunnitella hyvissä ajoin ennen jättöpäivää.

Kevään 2019 jättöpäivät diplomityön aiheen hyväksymiseksi ja työn arvostelemiseksi ovat 18.2. ja 27.5. Katso syksyn aikataulu ja valmistumishakemusten jättöpäivät: https://into.aalto.fi/display/fiopinnot/Opinnot+Aallossa+2018-2020 > oma ohjelmasi > valmistuminen

  • Palvelupiste (Maarintie 8, huone 1151) on suljettu aamupäivisin perjantaita lukuunottamatta. Toistaiseksi palvelupiste on avoinna Ma-To 12-15:30 ja pe 9:30-11.
  • Opiskelijoiden on syytä huolehtia siitä, että hakemukset ja muut asiat jätetään käsittelyyn ajallaan. Puutteelliset hakemukset opinnäytteisiin ja valmistumiseen liittyen siirtyvät suoraan seuraavaan jättöpäivään.
  • Tutkintotodistukset valmistuvat jatkossa publiikkiin mennessä, eikä todistusta voi hakea ennen publiikkia
  • Kurssisuoritukset rekisteröidään kolmen viikon kuluessa kurssitulosten ilmoittamisesta