Hei opintojen  loppusuoralla oleva opiskelija,


Hyviä uutisia! Kauppakorkeakoulun dekaani on päättänyt ylimääräisestä maisterien valmistumispäivästä 31.12.2018.


Mikäli sinulla on kaikki kurssit suoritettuina, vain gradu ja kypsyysnäyte on palauttamatta, mutta saat ne valmiiksi vielä tänä vuonna, voit valmistua 31.12.2018.


Ylimääräisen valmistumisen aikarajat:

-          Todistushakemus tulee täyttää ja lähettää viimeistään 31.12.2018.

-          Gradu sekä kypsyysnäyte tulee jättää viralliseen tarkistukseen MyCoursesiin viimeistään 31.12.2018


Valmistumista hakiessa 31.12.2018 rekisteristä voi puuttua graduun liittyvät suoritukset eli gradu, kypsyysnäyte ja graduseminaari sekä mahdollisesti joulukuun tenttikaudella suorittamasi kurssit. Huomaathan myös tarkistaa ajoissa, että HOPS on ajan tasalla ja hyväksytty. Tutkintotodistus tehdään hyväksytyn HOPSin perusteella. Jos HOPS ei ole ajan tasalla ja hyväksytty 31.12.2018, et voi valmistua.


Mikäli sinulla on kysyttävää liittyen opintoihin, graduun tai esimerkiksi HOPSiin, olethan yhteydessä  oman ohjelmasi suunnittelijaan.


Tarkemmat ohjeet gradun palautukseen löydät täältä: https://into.aalto.fi/display/fiyrijuri/Tutkielman+tekeminen+ja+palautus tai oman maisteriohjelmasi Into-sivuilta. HUOM. Gradun voi palauttaa tammi- tai helmikuun 2019 palautuslaatikkoihin MyCoursesissa.


Lisätietoja valmistumisesta täällä: https://into.aalto.fi/display/fiyrijuri/Valmistuminen tai oman maisteriohjelman Into-sivuilla.


Virallinen valmistumispäivä tutkintotodistuksella on 31.12.2018, mutta kyseisenä valmistumispäivänä ei jaeta tutkintotodistuksia opiskelijoille. Tutkintotodistus on noudettavissa opiskelijapalvelupisteestä aikaisintaan helmikuussa 2019, kun gradu ja muut puuttuvat suoritukset on arvioitu ja kirjattu. Oppimispalvelut ovat sinuun yhteydessä, kun voit noutaa todistuksen.

 

Kannattaa hoitaa HOPS ajoissa kuntoon! Joulun pyhät ja välipäivät voivat viivyttää HOPSien hyväksyntää ja kyselyihin vastaamista.


Ystävällisin terveisin,

Oppimispalvelut / Kauppakorkeakoulu