Voit lähettää Aalto-yliopiston sähköisen joulutervehdyksen osoitteesta https://customers.crop.fi/aalto-university/seasonsgreetings/.

Kirjoita itse haluamasi tervehdys tai valitse oletusteksti: Happy holidays! / Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! Lisääthän myös nimesi korttipohjaan. Voit esikatsella viestin ennen lähettämistä klikkaamalla preview-painiketta. Tervehdyksen voi lähettää vain Aalto-yliopiston IP-osoitteesta, etäkäytössä on kytkettävä päälle VPN-yhteys.

Vastaanottaja saa sähköpostiinsa kuvallisen viestin, jonka voi avata selaimessa, mikäli liikkuva kuva ei näy. Huomioithan, että viestin perillemeno kestää kauemmin kuin tavallisen sähköpostin. Vastaanottaja saa sen 10–15 minuutin päästä lähettämisestä. Saat lähetyksestä kuittauksen sähköpostiisi.

Sähköisen tervehdyksen visuaalisesta ilmeestä vastaavat graafinen suunnittelija Anna Muchenikova ja valokuvaaja Unto Rautio.

Painetut joulukortit Aalto University Shopista

Aalto-yliopiston painetut joulukortit ovat saatavilla Aalto University Shopin verkkokaupasta tai kauppakeskus A Blocissa sijaitsevasta myymälästä (Otaniementie 12, Espoo).

Valikoimassa on kaksi uutta korttia: Lotta Maija Paanasen suunnittelema "Lumi" ja Jolanda Jokisen "Kotimatka". Molemmat suunnittelijat ovat Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta: Paananen on juuri valmistunut taiteen kandidaatti, Jokinen opiskelee visuaalisen viestinnän muotoilu -ohjelmassa.

Myös aiempina vuosina ilmestyneet Aalto-yliopiston joulukortit ovat saatavilla Shopista, ja jokaiselle kortille on oma kirjekuorensa. Korttien hinta on 2,50 €/kpl, ja kirjekuorien hinta 0,50 €/kpl.