Opiskelija, tervetuloa jatkamaan Aalto-yliopiston strategiatyötä 27.3. klo 12.30 Harald Herlin -oppimiskeskukseen, Otaniementie 9!

On jälleen sinun vuorosi vaikuttaa – tule mukaan avoimin mielin ideoimaan uusia ja rohkeitakin ratkaisuja yhdessä opiskelijakollegoidesi ja Aallon henkilöstön kanssa.

Syvennymme teemoihin, jotka yhteisömme äänesti keskeisiksi tammikuisessa strategiatyön käynnistystilaisuudessa: opetukseen, kestävään kehitykseen ja infrastruktuureihin. Tilaisuudessa aiheisiin johdattavat vararehtorit Petri Suomala (opetus) ja Ossi Naukkarinen (kestävä kehitys) sekä professori Jukka Seppälä (infrastruktuurit).

Opetus: Työelämä muuttuu nopeasti, ja myös elinikäisen oppimisen tarve muuttaa koulutusta. Mihin Aallon tulisi keskittyä tulevaisuuden osaajien kouluttamisessa? Miten kehittää tutkintorakenteita? Entä miten meidän tulisi lähestyä jatkuvaa oppimista tai verkko-opetusta?

Kestävä kehitys: Aalto-yliopisto on sitoutunut ensimmäisenä yliopistona Suomessa edistämään toiminnassaan YK:n kestävän kehityksen tavoitteita. Mitä kestävän kehityksen haasteita Aallon erityisesti tulisi ratkaista? Miten tutkimuksemme tulisi edistää näitä tavoitteita? Miten kehitämme kampustamme?

Infrat: Tutkimus- ja opetusinfrastruktuurit ovat välttämättömiä monilla aloillamme, ja kilpailukyvyn säilyttämiseksi niitä on kehitettävä ja päivitettävä jatkuvasti. Miten parannamme ja tuemme infrastruktuurejamme? Mitä niistä tulisi priorisoida? Miten varmistamme infrojemme tehokkaan käytön? Entä niiden rahoitus?

Alustusten jälkeen pääset keskustelemaan ja antamaan näkemyksesi aiheisiin liittyvistä keskeisistä kysymyksistä strategiatorin kolmessa pisteessä.

Tervetuloa osallistumaan, kaikki näkemykset ovat tärkeitä – niin rohkeat tulevaisuuden ideat kuin nykytoimintaamme liittyvät kehitysehdotuksetkin!


Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä

Tutustu yhteisöpalautteeseen kickoff-tilaisuudesta (Strategy kickoff analysis -pdf) kirjautumalla aalto.fi/3.0