Aalto-yliopisto valmistelee uutta strategiaa, nykyinen on voimassa vuoteen 2020 asti. Sinulla on nyt tilaisuus kertoa mielipiteesi Aallon tulevaisuuden suunnasta.

Mihin opetuksessa tulee keskittyä? Miten opiskelijoita pitäisi parhaiten tukea? Miten otetaan käyttäjät mukaan kampuksen suunnitteluun? Mitä meidän kannattaa tavoitella tieteessä ja taiteessa?

Tutustu yliopiston strategiaportaaliin, jossa voit keskustella tärkeistä kysymyksistä, yllä muutama esimerkki. Voit ottaa kantaa tulevaisuuden suuntaan ja tuoda esiin omia ehdotuksiasi. Portaali on englanninkielinen mutta voit kommentoida myös suomeksi ja ruotsiksi. Tästä pääset keskustelemaan, muista kirjauta Aalto-tunnuksillasi.

Äänestä arvoja Kandidaattikeskuksessa 29.4. mennessä

Osana strategian valmistelua pohditaan myös Aalto-yliopiston arvoja. Kampuksen eri rakennuksissa on kiertänyt huhtikuun ajan äänestysasema, jossa voi äänestää kolmea vaihtoehtoa – intohimo, vastuu, yhteistyö – tai ehdottaa jotakin muuta arvoa.  Ehdit käydä äänestämässä Kandidaattikeskuksen aulassa 29.4. asti. Tämänhetkiset yliopiston arvot ovat intohimo, rohkeus, vapaus, vastuu ja eettisyys.

Tule mukaan koko yhteisön tilaisuuteen 21.5.

Opiskelijat ja henkilöstö kutsutaan tiistaina 21.5. keskustelutilaisuuteen yliopiston tulevaisuuden valinnoista. Tilaisuuden tarkempi ohjelma ja kutsu julkaistaan Inton tapahtumakalenterissa myöhemmin.