Japanin kieli palaa Aalto-yliopiston kielikeskuksen tarjontaan lukuvuonna 2019-2020. Kielikeskuksen opetustarjontaan voi tutustua Into-sivuilla ja Oodissa.

Kiinnostavatko virtuaaliset kieliopinnot?

Syyslukukaudella 2019 on tarjolla uusia, virtuaalisesti toteutettavia kieliopintoja yhdeksässä eri kielessä (esim. espanja, korea, viro). OKM:n rahoittama 26 korkeakoulun yhteistyöhanke KiVAKO pilotoi 3-5 op:n opintoja DigiCampus-hankkeen Moodle-alustalla.

Pilottiopintojaksoille varataan kiintiöpaikat kunkin hankekorkeakoulun opiskelijoille. Yli jäävät paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisaika on 2.-15.9.2019. Lisätietoa opinnoista ja ilmoittautumisesta julkaistaan osallistuvien koulujen verkkosivuilla sekä DigiCampuksen Moodlessa elokuun loppupuolella. 

Kieliopintoja Aallon opiskelijoille muissa korkeakouluissa

Seuraavat kielet ja viestintäaineet ovat Aalto-yliopiston, Haaga-Helian, Laurean, Metropolian ja Aasia-verkoston yhteistyötarjonnassa: espanja, italia, japani, korea, ranska, ruotsi, saksa, venäjä sekä suomi vieraana kielenä ja suomenkielinen viestintä.

Opetustarjonta ja ohjeet ilmoittautumiseen Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian kursseille: https://wiki.metropolia.fi/display/3amkopetustarjonta/3AMK-opintotarjonta+-+Syksy+2019

Ilmoittautuminen syksyn 2019 3AMK:n kielitarjontaan 12.8.-18.8.2019.