Kauppatieteiden kandidaatin tutkintoa suorittavien opiskelijoiden pakollisiin opintoihin toisena opiskeluvuotena lukeutuu englanninkielisen yritysviestinnän kurssi "Business Communication Skills", 3 op (61A00200).

Opiskelijat ilmoittautuvat kurssille WebOodissa. Sekä opetusperiodin I että opetusperiodin II -ryhmiin ilmoittaudutaan aikavälillä 5.8.2019 klo 9.00 - 2.9.2019 klo 23.59. Ryhmät täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä, eli jos haluamasi ryhmä on jo täynnä, ilmoittaudu seuraavaan itsellesi sopivaan ryhmään. HUOM! Ilmoittaudu vain yhteen valitsemaasi ryhmään, jossa on tilaa, sillä muutoin tuplavarauksilla saatat estää toisen opiskelijan mahdollisuuden ilmoittautua kurssille ryhmien täyttyessä. Kurssille ilmoittautumista varten sinun tulee olla ilmoittautunut alkavalle lukuvuodelle. Lukuvuosi-ilmoittautuminen on jo avattu akateemiselle vuodelle 2019-20!

Huomaa myös, että kurssi tarjotaan vain syksyllä. Jos olet estynyt suorittamaan kurssin syksyllä, voit suorittaa kurssin (A61A00200) myös avoimessa yliopistossa. Kurssin suorittaminen Avoimessa yliopistossa on maksutonta tutkinto-opiskelijoille vain kesäkautena. Paikkoja on kuitenkin vain rajoitetusti tarjolla. http://avoin.aalto.fi/en/