You are viewing an old version of this page. View the current version.

Compare with Current View Page History

« Previous Version 30 Next »

                                                                                                                              Suomeksi | In English

Starting Point of Wellbeing erbjuder de studerande information och servicerådgivning i frågor som rör välbefinnande. Kom och bekanta dig med de tjänster som erbjuds av SHVS, studiepsykologerna, studievägledarna, Aalto-prästerna, UniSport och AUS. Starting point of Wellbeing är öppet vardagar kl. 9.00–15.00 i rum Y199c, Otsvängen 1.

Om Starting Point of Wellbeing undantagsvis är stängt, så meddelas om detta med en lapp på dörren.

Ge oss feedback!


MÅN

TIS

ONS

TORS

FRE

Förmiddag

9–11.30

Studie- och

karriärpsykologerna

SHVS

UniSport

SHVS

Studentkårens

kontaktperson

i trakasserisituationer

Lunch  

11.30–12.30

Lunch  

11.30–12.30

Lunch  

11.30– 12.30

Lunch  

11.30– 12.30

Lunch  

11.30– 12.30

Lunch  

11.30–12.30

Eftermiddag

12.30–15

Studie- och

karriärpsykologerna

SHVS

Studievägledarna

SHVS

Aalto-prästerna

 


Aalto-prästerna, fre kl. 12.30-15

Det är krävande att studera, och livet består också av mycket annat än studier! Aalto-prästerna erbjuder dig diskussionsstöd. I arbetet ingår närvaro, lyssnande och fullständig tystnadsplikt. Vi vill stöda de studerandes välbefinnande på ett helhetsmässigt sätt. Kom och bekanta dig! Du får information om bokning av diskussionstider, vår chattjänst, grupper, bruncher och annan verksamhet som Aalto-prästerna erbjuder!

AUS, fre kl. 9-11.30

Om du utsätts för trakasserier eller osakligt bemötande kan du vända dig till en kontaktperson i trakasserisituationer vid Aalto-universitetets studentkår. Detta sker konfidentiellt. Inga åtgärder vidtas utan den studerandes samtycke, men kontaktpersonerna kan hjälpa till med att reda ut situationen. Kontaktpersonerna ger råd åt enskilda studerande såväl som åt studentorganisationer.

SHVS, tis kl. 9–15, tors kl. 9–15

Funderar du på något som rör din hälsa? SHVS:s hälsovårdares rådgivning, servicerådgivning och bedömning av stöd vid Starting Point of Wellbeing på tisdagar och torsdagar kl. 9–15.

Studie- och karriärpsykologerna, mån kl. 9–15

Går studierna trögt eller oroar du dig för något som gäller studierna eller övergången till arbetslivet? Kom och bekanta dig med Aaltos psykologer och diskutera huruvida psykologerna kan erbjuda dig hjälp. Du får information om tidsbokning för personlig vägledning, om kurser och grupper som vi ordnar och om våra webbtjänster.

Studievägledarna, ons kl. 12.30-15

Med studievägledaren kan du diskutera och planera dina studier, samtala om arbetsliv, få information om biämnesval, utbytesstudier, praktikfrågor, JOO-studier och valbara studier.

UniSport, ons kl. 9–11.30

Välkommen till UniSport! Ditt liv ska inte endast bestå av arbete eller studier, utan du ska också komma ihåg att röra på dig. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller träningsveteran. Vårt breda träningsutbud erbjuder något för alla – kom och diskutera med oss och hitta din egen motionsform. Syksyn 2019 UniSport-aikataulu Starting Point of Wellbeingissä (på finska)


Starting Point of Wellbeing erbjuder de studerande också information om tjänster som Nyyti ry och Emy Ry erbjuder.