Hae vaihtoon 10.–31. tammikuuta 2020.

Vaihtokohteissa on runsaasti valinnanvaraa ja yliopistoja niin Euroopassa kuin kauempanakin. Lue lisää INTO-sivuilta, kohteet löydät Vaihtokohteet -sivuilta. Vaihtopaikkatietokannasta löydät lisätietoja kaikista tekniikan alojen vaihtokohteista. Tärkeää on varmistaa, että miettimässäsi kohteessa on sinulle sopivaa opetusta ja täytät kohteen kielitaitovaatimukset.

Apua vaihtohakuun saat infotilaisuuksista, joihin voit tulla kyselemään vaihdosta ja kuuntelemaan hakuohjeita ja vaihdossa olleiden kokemuksia

  • Vaihtoinfo torstaina 9.1. klo 16-18, KE5 – vaihdon hakuohjeet ja opiskelijoiden kokemuksia vaihdosta
  • Vaihtoklinikat – tule keskustelemaan opintosuunnitelmastasi ja kysymään viime hetken kysymykset vaihtohausta
    • maanantaina 20.1. klo 10-12,  Kemian talon ala-aula (opintoneuvola)
    • tiistaina 28.1. klo 13-15,  Kemian talon ala-aula (opintoneuvola)

Voit myös tulla henkilökohtaiseen tapaamiseen Kemian talolle, huone D310. Tällöin on varminta varata tapaamisaika etukäteen. Heidi Flinkman vastaa Euroopan ja Pohjoismaiden kohteista ja Kaisa Pulliainen kaukokohteista. Voit myös olla yhteydessä sähköpostitse international-chem@aalto.fi.

Muista myös täydennyshaku syyskuussa, jolloin haussa on vapaita paikkoja kevätlukukaudelle 2021!

Apply for exchange 10. - 31 January 2020

The student exchange application round is held in January for exchanges during the academic year 2020-21. Aalto University has plenty of exchange partner universities around world. More information can be found from INTO, you can find the available destinations from Exchange destinations. Remember to check from the Destination database that the host university offers courses that are suitable for your degree and that you fulfill their language requirements.

For information, please contact international-chem@aalto.fi or come to meet exchange officers at the building of Chemical Engineering, room D310. We are happy to help with your questions!