Vaihtopaikkahaku lukuvuoden 2020-21 vaihtopaikoille alkaa 10.1. ja päättyy 31.1.2020.

Jaossa ovat kaikki tekniikan alan vaihtopaikat lukuun ottamatta Japania. Mikäli olet aikeissa hakea vaihtopaikkaa itsenäisesti, voit hakea myös Aalto-yliopiston free mover-vaihdon apurahaa vaihdollesi kyseisenä hakuaikana. Aalto-yliopisto tukee vaihto-opiskelua maksamalla kaikille sekä Aalto-yliopiston vaihtopaikan että free mover –vaihtopaikan saaneille apurahan (1500€/lukukausi tai 2500€/lukuvuosi). Näet avoinna olevat vaihtopaikat tältä sivulta: https://into.aalto.fi/display/fiopinnot/Vaihtokohteet >> Tekniikan korkeakoulut (CHEM, ELEC, ENG, SCI). Voit myös seurata Aallon vaihtareita Instagramissa: #aaltoexchange

Tammikuun infot vaihtoon hakemisen avuksi

Vaihtohakuinfo 9.1.2020 klo 16-17, T2-Sali

  • Vaihtokohteen valitsemisesta, vaihtohakemuksesta, liitteistä, kurssien etsimisestä, opintosuunnitelman tekemisestä jne.

Perustieteiden korkeakoulun opiskelijoille: Help desk: vaihdon opintosuunnitelmat

  • 23.1.2020 klo 12-16, T7-Sali
  • opintojensuunnittelijat paikalla hyväksymään vaihdon opintosuunnitelmat ja vastaamaan viimeisiin kysymyksiin kurssien suorittamiseen liittyen. Vaihto-opintojen suunnittelija Mari Dagnall paikalla auttamassa, jos kysymyksiä hakemukseen tai vaihtokohteisiin liittyen.

-          opintosuunnitelmia voi ja saa käydä hyväksymässä myös muina aikoina ottamalla yhteyttä oman pääaineen opintojensuunnittelijaan.

Sähkötekniikan korkeakoulun opiskelijoille: Vaihtoklinikat vaihdon opintosuunnitelmista

  • 22.1.2020 klo 12-14, sali 1021-1022, Maarintie 8
  • 30.1.2020 klo 12-14, sali 1021-1022, Maarintie 8
  • opintojensuunnittelijat paikalla hyväksymään vaihdon opintosuunnitelmat ja vastaamaan viimeisiin kysymyksiin kurssien suorittamiseen liittyen. Vaihto-opintojen koordinaattori Helena Hietanen paikalla auttamassa, jos kysymyksiä hakemukseen tai vaihtokohteisiin liittyen.
  • opintosuunnitelmia voi ja saa käydä hyväksymässä myös muina aikoina ottamalla yhteyttä oman pääaineen opintojensuunnittelijaan.

Kysyttävää?

  • Perustieteiden korkeakoulun opiskelija, laita viestiä exchanges-sci@aalto.fi tai tule käymään SCI:n vaihto-opintojen suunnittelija Mari Dagnallin luona (Tietotekniikan talo, huone B157).
  • Sähkötekniikan korkeakoulun opiskelija, laita viestiä outgoing-elec@list.aalto.fi tai käy ELEC:n vaihto-opintojen koordinaattori Helena Hietasen luona (TUAS-talo, Maarintie 8, huone 1153)