Kielten opinnot kevätlukukaudella 2018

Aallon opiskelijoille on tarjolla laaja kielten ja viestinnän opiskeluohjelma kevätlukukaudella 2018. Aallon Kielikeskus tarjoaa laajan valikoiman vieraita kieliä ja lisäksi kursseja molemmissa kotimaisissa kielissä ja viestinnässä. III ja/tai IV periodissa on myös mahdollista aloittaa kokonaan uuden kielen opinnot alkeista kiinan, espanjan, ranskan, saksan ja venäjän kielissä. Kieliopintojen tuki- ja opetuskielenä voi olla suomi tai englanti. Tarkista WebOodista tai kysy asiaa tarkemmin kurssin opettajalta.

Aallolla ja kolmella pääkaupunkiseudun ammattikorkeakoululla on keväällä 2018 tarjolla laaja kielten yhteiskurssitarjotin. Voit tutustua yhteiseen opetustarjontaan ja ilmoittautumisohjeisiin täällä. Tarjonta yhteiskursseille avataan 30.11. ja ilmoittautuminen alkaa 1.12-8.12.

Aallon opiskelijoille on varattu normaalia enemmän paikkoja japanin opintoihin Metropolian Avoimen ammattikorkeakoulun kautta. Japanin kursseja on tarjolla eri tasoilla Metropolian Leppävaaran ja Bulevardin kampuksilla.