Huippukesä huippuyliopistossa 2018 - Haetaan opiskelijoita kesäkouluun Stanfordin yliopistoon 15.12.-15.1.!

Stanford on yksi maailman johtavista tutkimus- ja opetusyliopistoista. Tämä huippuyliopisto sijaitsee Kaliforniassa San Franciscon ja San Josen kaupunkien välissä, Piilaakson sydämessä. Aalto-yliopistolla on monipuolista yhteistyötä Stanfordin yliopiston kanssa. Stanford Summer Session International Honors Program (IHP) kutsuu Aallon opiskelijoita arvostettuun kesäohjelmaansa kahdeksatta kertaa. Kesäkoulun päätavoitteena on tarjota opiskelijoille erinomaiset akateemiset puitteet, sekä ainutlaatuinen vapaa-ajan ohjelma, johon kuuluu mm. tutustumisia Stanfordin laboratorioihin, Piilaakson teknologiayrityksiin sekä alueen museoihin. Vain Stanfordin kumppaniyliopistojen opiskelijat voivat hakea IHP-ohjelmaan.

Nyt Sinulla on Aallon opiskelijana (loppuvaiheen kandit ja alkuvaiheen maisterit) jälleen mahdollisuus hakea Stanfordin yliopiston järjestämään Stanford Summer Session International Honors Program IHP, joka järjestetään kesällä 2018 Kaliforniassa 23.6. – 19.8.2018.

Aalto-yliopisto, yhteistyössä Stanfordin yliopiston kesäkoulun kanssa, tukee enintään kuuden aaltolaisen opintoja täydellä stipendillä. Tavoitteena on valita yksi stipendiaatti kustakin korkeakoulusta, edellyttäen, että soveltuvat kandidaatit löytyvät. Stipendi, n. $15 000 kattaa lukukausimaksun, vakuutuksen, asumisen ja ruokailut kampuksella.  Lisäksi matkoihin myönnetään erikseen 1000 € tuki. 

Hakeminen

Hakemus on kokonaan sähköinen ja se on avoinna 15.12.-15.1.2017.

Hakemuksen liitteet ovat

  • vapaamuotoinen englanninkielinen motivaatiokirje (Personal statement)
  • alustava opintosuunnitelma Stanfordin opinnoista
  • opintosuoritusote
  • CV
  • suosituskirje

Lisätietoja: