Suomeksi | In English

Här hittar du information om våra kurser (grupper, workshops och MyCourses-services) på svenska. Om du vill ha information om våra finskspråkiga kurser och material klicka på "Suomeksi".


 Stresshantering (självstudiematerial)
Coming soon, 17.3.2020

Se följande:

https://mycourses.aalto.fi/course/view.php?id=26878

 Från tanke till handling – Tidshanteringens ABC (3 veckor, självstudie)

Välkommen till självstudiematerialet ”Från tanke till handling”


Börja med att tacka dig själv för att du har tagit detta steg och bestämt dig för att använda tid på att utveckla en viktig färdighet!

Att lära sig tidshantering och att använda kalender låter tråkigt och tröttsamt och placeras ofta i samma fack som att lägga upp sin vardagsekonomi. Varför lägga tid på att lära sig sådant? Låter detta bekant: ”Jag kan ju planera, men det är svårt att komma till skott!”, ”Visst planerar jag, men tiden räcker inte till för allt som borde göras!” I detta självstudiematerial går vi till botten med dessa två vanliga problem: för mycket att göra och svårigheter med att komma till skott.

Tidshantering handlar inte bara om att sköta förpliktelser, utan även om att få syn på vad du verkligen lägger din tid på och varför. I grunden ligger en viktig fråga, kanske den viktigaste för mänskligheten: till vad använder du din begränsade tid här på jorden? Kalendern säger mycket om vad du i verkligheten lägger tid på. Motsvarar innehållet i kalendern det du värdesätter och anser vara viktigt? För det dig mot någonting meningsfullt? Om inte, vad borde förändras?

Se följande:

https://mycourses.aalto.fi/course/view.php?id=26669