På svenska

Mallilukujärjestykset on koottu uusimman opinto-oppaan malliohjelman mukaisesti. Omaa lukujärjestystä suunnitellessa saa ja pitääkin käyttää omaa harkintaa. Kurssien ajantasaiset aikataulut tulee tarkistaa Sisusta, jossa kursseille ja tentteihin ilmoittaudutaan.

1. vuosikurssin lukujärjestyksessä on vain perus- ja pääaineen opintojen luentoajat: lisää lukujärjestykseen harjoitusryhmät ja valitse malliohjelman mukaan myös vaihdannaisia opintoja lukujärjestykseesi! I - II periodin osalta on ilmoitettu myös suositellut matematiikan harkkaryhmät.

Toisen kotimaisen kielen (ruotsin) pääainekohtaiset ryhmät on lisätty lukujärjestyksiin valmiiksi. Valitse oikea ruotsin kurssin taso ja suorita kurssi ensimmäisen lukuvuoden aikana, jotta varmasti pääset kurssille!

2. vuosikussin lukujärjestyksessä on vain perus- ja pääaineen opintojen luentoajat: lisää lukujärjestykseen harjoitusryhmät ja valitse malliohjelman mukaan myös vaihdannaisia opintoja lukujärjestykseesi!

Tiedostot ovat pdf-muotoisia. Uudet mallilukujärjestykset päivitetään sivulle aina kesän aikana.


Mallilukujärjestykset lukuvuosi 2021-2022 1. vuosikurssille (fuksit 2021)

Mallilukujärjestykset lukuvuosi 2021-2022 2. vuosikurssille (fuksit 2020)


Periodi I-V
AUTMalliohjelma AUT koko lukuvuosi
ITMalliohjelma IT koko lukuvuosi
BIO

Malliohjelma BIO koko lukuvuosi

Huom! Aiemmin Bioinformaatioteknologia pääaineeseen pakollisina kuuluneet kurssit: CS-C3160 Data Science, CHEM-A2250 Fysikaalinen kemia BioIT:lle sekä CHEM-A1220 Orgaaninen kemia BioIT:lle on lopetettu ja ne on korvattu seuraavasti:

  • CS-C3160 Data Science kurssin korvaa CS-C3241 Macine Learning kurssi (periodit III-IV)
  • CHEM-A2250 Fysikaalinen kemia BioIT:lle kurssin korvaa CHEM-C1230 Principles of Physical Chemistry kurssi (periodi I)
  • CHEM-A1220 Orgaaninen kemia BioIT:lle kurssin korvaa uusi CHEM-C1220 Principles of General and Organic Chemistry kurssi (I periodi)ESTMalliohjelma EST koko lukuvuosi