På svenska

Mallilukujärjestykset on koottu uusimman opinto-oppaan malliohjelman mukaisesti. Omaa lukujärjestystä suunnitellessa saa ja pitääkin käyttää omaa harkintaa. Kurssien ajantasaiset aikataulut tulee tarkistaa WebOodista, jossa kursseille ja tentteihin ilmoittaudutaan.

1. vuosikurssin lukujärjestyksessä on  I - II periodin osalta myös harjoitusryhmien ajat fuksiryhmittäin, mutta III- V periodeilla vain perus- ja pääaineen opintojen luentoajat: lisää kevään lukujärjestykseen harjoitusryhmät ja valitse malliohjelman mukaan myös vaihdannaisia opintoja lukujärjestykseesi!

Toisen kotimaisen kielen (ruotsin) ryhmät on jaettu lukujärjestyksiin valmiiksi fuksiryhmien tunnusten mukaan: suorita ruotsin kurssi mieluiten silloin, kun ryhmällesi on varattu aika, jotta varmasti pääset kurssille!

2. vuosikussin lukujärjestyksessä on vain perus- ja pääaineen opintojen luentoajat: lisää lukujärjestykseen harjoitusryhmät ja valitse malliohjelman mukaan myös vaihdannaisia opintoja lukujärjestykseesi!

Tiedostot ovat pdf-muotoisia.


Mallilukujärjestykset lukuvuosi 2020-2021 1. vuosikurssille (fuksit 2020)

Mallilukujärjestykset lukuvuosi 2020-2021 2. vuosikurssille (fuksit 2019)


Periodi I-V
AUTMalliohjelma AUT koko lukuvuosi
ITMalliohjelma IT koko lukuvuosi
BIO

Malliohjelma BIO koko lukuvuosi

Huom! Aiemmin Bioinformaatioteknologia pääaineeseen pakollisina kuuluneet kurssit: CS-C3160 Data Science, CHEM-A2250 Fysikaalinen kemia BioIT:lle sekä CHEM-A1220 Orgaaninen kemia BioIT:lle on lopetettu ja ne on korvattu seuraavasti:

  • CS-C3160 Data Science kurssin korvaa CS-C3241 Macine Learning kurssi (periodit III-IV)
  • CHEM-A2250 Fysikaalinen kemia BioIT:lle kurssin korvaa CHEM-C1230 Principles of Physical Chemistry kurssi (periodi I)
  • CHEM-A1220 Orgaaninen kemia BioIT:lle kurssin korvaa uusi CHEM-C1220 Principles of General and Organic Chemistry kurssi (I periodi)ESTMalliohjelma EST koko lukuvuosi