Kansainväliset opintokokonaisuudet

 


[På svenska] [In English]

Oletko kandivaiheen opiskelija ja mietit DI-tutkintoon sopivia vaihto-opiskelukokonaisuuksia? Tai etsitkö vain mahdollisuuksia opiskella ulkomailla? Lähtisitkö mieluummin Ranskaan vai Ruotsiin tai Norjaan? Näiltä sivuilta löydät tietoa kahdesta kiinnostavasta vaihtoehdosta - EURECOMista ja FIFistä - joiden avulla hankit näppärän opintokokonaisuuden ja samalla kansainvälistyt kätevästi ja tehokkaasti. EURECOM sopii tietotekniikan opiskelijoille, FIF tietotekniikan sekä tuotantotalouden opiskelijoille. Lue ja liity kansainvälisten insinöörien joukkoon!

EURECOM

Oletko joskus haaveillut opiskelusta Ranskassa mutta et puhu ranskaa? Tässä on tilaisuutesi! Voit opiskella EURECOMissa Ranskan Rivieralla kokonaan englanniksi. Samalla hankit kansainvälistä kokemusta, mahtavia kontakteja sekä hyvän diplomityöpaikan - ja nautit Etelä-Ranskan auringosta. Ohimennen opit varmasti muutaman sanan sitä ranskaakin. Voi lähteä Eurecomiin Erasmus+ -ohjelman kautta yhdeksi lukukaudeksi, koko akateemiseksi vuodeksi tai yhdeksi akateemiseksi vuodeksi, minkä jälkeen teet vielä lopputyön Eurecomin yhteistyöyrityksessä.

Mikäli harkitset Eurecom-ohjelmaan hakemista, ota yhteys omaan opintojen suunnittelijaan, jotta voidaan selvittää, sopiiko Eurecomin opinnot tutkintoosi ja miten, sekä vaihto-opintojen suunnittelijaan Eurecom-vaihtoon liittyvistä vaihto-opiskelun apurahan hakukäytänteistä.

Surffaa itsesi Ranskan Rivieralle. > Eurecom

FIF - Framtidens Industriföretag

Voitko kuvitella itsesi asiantuntijaksi, joka ymmärtää teollisuusyrityksen menestyksen salaisuudet? Haluatko parantaa ruotsin kielen taitoasi tai oppia jopa norjaa? Oletko valmis heittämään ennakkoluulosi naapurimaatamme kohtaan romukoppaan ja tutustumaan siihen päivä Tukholmassa -risteilyä tai Holmenkollenin kisoja syvemmin? Vietä kevätlukukausi Ruotsissa tai Norjassa!

Mikäli harkitset FIF-ohjelmaan hakemista, ota yhteys omaan opintojen suunnittelijaan (jotta voidaan selvittää, sopiiko FIF tutkintoosi ja miten) sekä vaihto-opintojen suunnittelijaan FIF-vaihtoon liittyvistä vaihto-opiskelun apurahan hakukäytänteistä.

Navigoi itsesi naapurimaihin. >  FIF - Framtidens Industriföretag 

 

Kansainvälinen sivuaine

International study minor eli kansainvälinen sivuainekokonaisuus (20-25 ECTS) on perustieteiden korkeakoulun opiskelijoille tarjottu mahdollisuus, joka muodostuu vaihto-opintojakson aikana ulkomailla suoritetuista tutkintoon soveltuvista opinnoista.

Kansainvälinen sivuainekokonaisuus

  • on oma sivuaineensa tai valinnaisten opintojen kokonaisuus kandi- tai maisteritutkinnossa.
  • soveltuu opiskelijoille, jotka haluavat tuoda kansainvälisen osaamisesi korostetusti esille tutkinnossa.
  • voi olla sopiva mahdollisuus myös silloin, jos vaihtokohteessa on tarjolla paljon mielenkiintoisia tutkintoon sopivia kursseja mutta mikäli niistä ei ole mahdollista saada kokoon esim. yhtä selvää sivuainekokonaisuutta.

Lue tarkemmin > SCI:n sivuaineopas