• Onko vaikea luoda rytmiä ja rutiinia arkeen ja opiskeluun ETÄOPISKELUSSA?
  • Tuntuuko siltä, että raja opintojen ja vapaa-ajan välillä on häilyvä?
  • Jäävätkö tehtävät roikkumaan, kun ei ole ketään vahtimassa tuleeko tehtyä?
  • Huomaatko ajattelevasi, että aika ei tunnu riittävän kaiken tekemiseen?
  • Venyykö to do –lista usein hallitsemattoman pitkäksi?

Jos vastasit yhteenkin edellisistä kysymyksistä kyllä, meillä on sinulle apu! Aallon opintopsykologit järjestävät ajanhallintaryhmän (Zoomia ja MyCourses-alustaa hyödyntäen), jonka aikana perehdymme juuri näihin kysymyksiin ja etsimme ratkaisuja etäopiskelun haasteisiin. PAIKKOJA ON JÄLJELLÄ VIELÄ KANDI- JA MAISTERIVAIHEEN OPISKELIJOILLE!

Mitä? Ajanhallinnan ryhmässä tarkastellaan omaa ajankäyttöä osana itsensä johtamisen taitoja, opetellaan ajankäytön suunnittelua ja aikataulussa pysymistä erityisesti etäopiskelun näkökulmasta. Lisäksi harjoitellaan yleisimpien ajankäytön haasteiden selättämistä. Ryhmään osallistumisesta ei saa opintopisteitä. Ryhmä on suomenkielinen.

Miksi? Ajanhallinta on yksi tärkeimmistä työelämätaidoista – sen harjoittelu on olennainen osa korkeakouluopintoja. Kun ajanhallinta toimii, arki on sujuvampaa, stressitasot laskevat ja löydät aikaa asioille, jotka ovat sinulle kaikista tärkeimpiä. Tässä tilanteessa lähes kaikki tapahtuu etäyhteyksiä hyödyntäen, ja se luo oman haasteensa ajanhallinnalle.

Kesto? Ryhmään sisältyy neljä tapaamista Zoom-alustalla ja sen kesto on yhteensä neljä viikkoa. Tapaamiset ovat ma 1.2, ma 8.2, ma 15.2 ja ma 22.2 klo 14.00-16.00. Ryhmätapaamisten välillä työskennellään MyCourses-alustalla.

Kuka ohjaa? Ryhmän ohjaavat Aallon psykologit Sanni Saarimäki ja Henna Niiva.

Ilmoittautuminen? Webropolin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/267F7FA7C420CF0D (Ilmoittautumisen yhteydessä on muutamia ennakkokysymyksiä, joihin vastaaminen vie noin. 10 min). Ilmoittaudu viimeistään to 28.1.2021 klo 16.00 mennessä. Ryhmään otetaan max. 12 Aallon opiskelijaa.