In English

Aalto 10km/5km on joka vuosi syyskuussa toteutettava hyvän fiiliksen liikuntatapahtuma kaikille aaltolaisille - opiskelijoille, henkilökunnalle ja alumneille.

Aalto 10km/5km tapahtuma järjestetään osana Espoon Rantamaraton (rantamaraton.fi) viikonloppua. Vuonna 2018 Aalto 10km/5km järjestetään jo yhdeksännen kerran. Ilmoittautuneita on joka vuosi ollut noin 1500-1600.

Matkat voit juosta, hölkätä, kävellä tai sauvakävellä - tyyli on vapaa!  Aalto-kymppiin ja Aalto-vitoselle osallistuminen on aaltolaisille ilmaista.

Espoon Rantamaraton viikonlopun ohjelma 15.-16.9.2018

15.9. Lauantaina

Maraton ja puolimaraton (sirullinen ajanotto), lähtö klo 12:00. Aaltolaisten osallistumismaksu 40€/hlö.
Huom. saat maratonin osallistumisen ilmaiseksi mikäli osallistut toimitsijaksi viikonlopulle.

16.9. Sunnuntaina

Rantatonni (600m-1km lapsille) juostaan sunnuntai aamuna, alkaen klo 9:00 (juoksu on maksullinen, ilmoittautuminen ja lisätiedot Espoon rantamaratonin sivuilta)

Aalto 10km (sirullinen ajanotto) juostaan sunnuntaina, lähtö klo 12:00 (ilmainen aaltolaisille)

Aalto 5km (ei ajanottoa) juostaan sunnuntaina, lähtö klo 11:50 (ilmainen aaltolaisille)

Kaikkien matkojen lähtö on Espoon Otarannassa, Laajalahden rannalla. Saavuthan paikalle hyvissä ajoin jotta ehdit hakea kisanumerosi ja paitasi sekä osallistua alkuverryttelyyn!

Osallistujat saavat "Rantamaraton " teknisen juoksupaidan, jossa on mm. Aalto-yliopiston logo.

HUOM. Samaan aikaan Aalto 10km/5km kanssa juostaan Espoon Rantamaratonin omat Rantakymppi ja Rantavitonen -nimiset juoksut. Nämä tapahtumat ovat maksullisia ja avoimia kaikille halukkaille. Voit siis halutessasi haastaa juoksuun mukaan myös aallon ulkopuolisia ystäviäsi ja perheenjäseniäsi! Heidän tulee ilmoittautua ja maksaa osallistumismaksu Espoon Rantamaratonin sivuilla.

Ilmoittautuminen

Aaltolaisten ilmoittautuminen Aalto 10km/5km tapahtumaan ja Rantamaratoneille alkaa maanantaina 12.2.2018 klo 9:00. Ilmoittauduthan mukaan viimeistään maanantaina 10.9.2018.

  • Aalto 10km/5km, su 16.9.

Ilmoittaudu mukaan täällä:https://www.rantamaraton.fi/aalto-10km-ja-aalto-5km/

  • Rantamaraton, puolimaraton, la 15.9.

Aaltolaisilla on mahdollisuus osallistua lauantain 15.9.  rantamaratoneille normaalia edullisemmalla hinnalla, 40e/hlö. Saadaksesi maratonin aaltolaisten hinnalla ilmoittaudu mukaan täällä: https://www.rantamaraton.fi/aalto-10km-ja-aalto-5km/

Tutustuthan Aalto 10km/5km rekisteriselosteen ennen ilmoittautumista.

Kysymyksiä?

Kysymykset ilmoittautumisjärjestelmään, omaan juoksuprofiiliin ja tuloksiin liittyen ota yhteys:  info@rantamaraton.fi

Aalto-yliopiston yhteyshenkilönä toimii Anne Petroff, anne.petroff@aalto.fi, HR/Työyhteisöpalvelut