Aalto-yliopiston ylioppilaskunta (AYY) palkitsi vuosijuhlassaan 19.5.2018 Sankaritunnuksella Aallon AllWell?-opiskeluhyvinvointiprojektin. Vuosijuhlassa jaettiin myös muita huomionosoituksia.

AllWell? -opiskeluhyvinvointiprojekti palkittiin konkreettisesta panostuksesta opiskelijoiden hyvinvointiin ja opiskelijoiden osallistamisesta ohjelmien kehittämiseen opiskelijakyselyn tulosten avulla.

"AllWell-projekti tekee uraauurtavaa työtä opiskelijoiden hyvinvoinnin ja opiskelukyvyn edistämiseksi. AYY:n Sankaritunnus on merkittävä huomionosoitus työstä, jota teemme saumattomassa yhteistyössä opiskelijoiden kanssa.", vararehtori Eero Eloranta toteaa.

"AllWell?-hyvinvointityö on osoitus siitä, että opiskelijoiden hyvinvointi on Aallolle todella tärkeää. Intohimo parantaa opiskelijoiden hyvinvointia ja aito välittäminen, jota AllWell?-tiimi huokuu on juuri sitä, mitä haluamme juhlia ja mitä me täällä Aallossa tarvitsemme. Sankaritunnus on olemassa juuri tällaisia projekteja varten. Kiitos AllWell?!", Noora Vänttinen, puheenjohtaja, AYY, hehkuttaa.

AYY myöntää Sankaritunnuksen ylioppilaskunnan ja sen jäsenten elämään vaikuttaneesta yksittäisestä teosta tai hankkeesta, tai niiden muodostamasta sarjasta. Sankaritunnus on AYY:n suurimpia yhteisölle myönnettäviä tunnuksia.